Lahdessa jäi kiinni useita polkupyörävarkaita.

NordenBladet — HÄMEENLINNA
Ajoneuvoyhdistelmä oli suistunut tien oikealle puolelle ojaan hieman Iittalan pohjoispuolella tiellä VT3. Ajoneuvoyhdistelmä oli ollut ohituksen jälkeen palaamassa omalle kaistalleen kun sitä kuljettanut kuusikymppinen mies oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja se oli suistunut ojaan. Autossa kyydissä ollut matkustaja loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan. Autoa kuljettanutta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
RIIHIMÄKI
Riihimäen Prismassa jäi kiinni lonkeroita näpistänyt mies klo 19 aikaan illalla. Miehelle ei voitu kirjoittaa sakkomääräystä, sillä hän oli vuoden sisään jäänyt kiinni jo 31 anastusrikoksesta ennen tätä. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus.
LAHTI
VT 12 Valimokadun liikennevaloristeyksessä tapahtui liikenneonnettomuus puoli kuuden aikaan illalla. Moottoripyörä oli tullut Nastolan suunnasta ja törmännyt Valimokadulta 12-tielle tulleeseen autoon. Moottoripyörän epäillään ajaneen ylinopeutta ja jättäneen noudattamatta punaista liikennevaloa. Moottoripyörän kuljettaja loukkaantui ja hänet vietiin sairaalaan. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Parikymppisen miehen epäillään syyllistyneen huumausainerikokseen ja kätkemisrikokseen klo 19 aikaan illalla Aleksanterinkadulla. Kauppakeskus Trion vartijat olivat ottaneet kiinni miehen, joka oli yrittänyt ilmoituksen mukaan anastaa polkupyörää. Miehen hallusta löytyi epäiltyä huumausainetta sekä aikaisemmin anastetuksi ilmoitettu polkupyörä.
Niemenkadulla noin klo 21.30 parikymppisen naiskuljettajan ajama auto törmäsi puuhun ja nainen loukkaantui. Ilmeni, että linja-auto oli ollut bussipysäkillä matkalla Mukkulan suuntaan kun naisen kuljettama auto oli ohittanut linja-auton huomattavalla ylinopeudella. Ruoriniemenkadun ja Niemenkadun kieroliittymän jälkeen auto ajautui vastaantulevien kaistan yli ja törmäsi puuhun.
Ulkopaikkakuntalainen mies oli tullut taksilla Jyväskylästä Lahteen, mutta kun kahden aikaan yöllä taksi oli perillä, niin kolmekymppisellä miehellä ei ollutkaan rahaa maksaa taksiaan. Poliisi löysi miehen hallusta lukuisia laittomuuksia: kaasusumuttimen, linkkuveitsen sekä epäiltyjä huumaus- ja lääkeaineita. Mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä ja hänet tuotiin Lahden poliisiasemalle.
Puoli kuuden aikaan aamulla jäi poliisin haaviin toinen polkupyörävaras Lahden keskustassa. Poliisipartio kiinnitti huomiota polkupyöräilevään mieheen, joka lähti pakenemaan poliisiautoa. Partio sai miehen kiinni Vesijärvenkadulla. Mies myönsi varastaneensa polkupyörän hetki sitten Kirkkokadulta. Lisäksi miehen hallusta löytyi epäiltyä huumausainetta. Mies otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta ja huumausainerikoksesta.
Kolmas polkupyörävaras jäi kiinni kun poliisipartio oli hänen kanssaan tekemisissä hätäkeskuksen antaman tehtävän yhteydessä ja ilmeni, että miehellä oli kesäkuussa anastetuksi ilmoitettu sähköpolkupyörä hallussaan. Miehen asuntoon tehtiin kotietsintä ja sieltä löytyi muutakin anastetuksi epäiltyä omaisuutta.
ASIKKALA
Viisikymppisen naisen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja ajoneuvorikkomuksiin Pulkkilantiellä. Poliisipartio pysäytti naisen kuljettaman auton katsastamattomuuden ja maksamattomien ajoneuvoveron sekä sen vuoksi, että nainen ei ollut tehnyt rekisteritietojen muutosilmoitusta. Poliisi puhallutti kuljettajan ja muiden rikkomusten lisäksi nainen puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,74mg/l lukemat ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory