Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 7.7.2020

NordenBladet —

07.07.2020 klo 15.21Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Autoilija törmäsi pyörätien jatketta pitkin tietä ylittäneeseen pyöräilijään
Vantaa, Porttisuontie, 6.7.2020 klo 12.30 – 12.50
Henkilöautoa kuljettanut keski-ikäinen mies törmäsi risteyksessä polkupyörällä, pyörätien jatketta pitkin katua ylittäneeseen parikymppiseen naiseen. Henkilöautolla oli risteyksessä liikennemerkein osoitettu väistämisvelvollisuus. Pyöräilijä oli liikkeellä ystävänsä kanssa. Henkilöauton kuljettaja kertoi poliisille, että oli jostain syystä havainnut vain toisen kahdesta pyöräilijästä eikä ollut nähnyt lainkaan pyöräilijää, johon törmäsi. Törmäys tapahtui hiljaisella nopeudella. Pyöräilijä loukkasi kätensä onnettomuudessa. Henkilöautolla liikkeellä ollutta miestä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Liputta junassa matkustanut valehteli henkilötietonsa lipuntarkastajalle
Vantaa, Ratatie, 6.7.2020 klo 14.30
Nelikymppinen liputta junassa matkustanut mies valehteli lipuntarkastajille henkilötietonsa. Tarkastajan kysyttyä miehen henkilötietoja tämä oli ensin kirjoittanut paperille väärät tiedot ja antanut ne lipuntarkastajalle. Jonkin aikaa asiaa selvitettyään lipuntarkastajat olivat kuitenkin saaneet miehen luovuttamaan heille oman passinsa ja hänen oikeat henkilötiedot selvisivät. Lipuntarkastajat määräsivät miehelle 80 euron tarkastusmaksun liputta matkustamisesta. Tämän lisäksi miestä epäillään väärän henkilötiedon antamisesta.
Päihtynyt mies keräili kaupasta tavaraa mukaansa yli 2700 euron arvosta
Vantaa, Iskoskuja, 6.7.2020 klo 12
Päihtynyt ja sekavasti käyttäytynyt kolmikymppinen mies keräsi kauppakeskuksen päivittäistavaraliikkeestä mukaansa elektroniikkaa lähes 3000 euron arvosta. Mies oli tullut kauppaan, hortoillut ympäriinsä selvästi päihtyneenä ja lastannut reppunsa täyteen PS4-pelejä. Kun tila oli loppunut kesken, hän oli ottanut kaupan hyllystä muutamia reppuja lisää ja alkanut pakata niihin lisää tuotteita.
Vartijat olivat huomanneet teon kaupan valvontakameroista ja ottivat miehen kiinni, kun hän yritti poistua kaupasta lasteineen. Kiinniottotarkastuksen yhteydessä miehen hallustaan löytyi puukko. Koska miehelle ei ollut mitään hyväksyttävää syytä teräaseen mukana pitämiseen, häntä epäillään varkauden lisäksi toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapidosta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory