Epäiltyjä rikoksia liikenteessä ja passin katoamisesta

NordenBladet —

02.07.2020 klo 14.03Sisä-Suomi
Sisä-Suomen poliisilaitos tutkii epäiltyä liikenneturvallisuuden vaarantamista, joka on tapahtunut Tampereella, 3-tiellä, keskiviikkona 1.7.2020 aamulla. Kuljettajan epäillään tilanteessa menettäneen ajoneuvoyhdistelmän (henkilöauto ja perävaunu) hallinnan, jonka seurauksena ajoneuvoyhdistelmä oli pyörähtänyt tiellä ja osunut tien vasemman puoleiseen kaiteeseen. Liikenneonnettomuuden seurauksena syntyi vähäiset omaisuusvahingot, mutta ei henkilövahinkoja.
Keuruulla Tervantiellä 1.7. illalla puoli seitsemän aikaan poliisi tapasi henkilöauton kuljettajan, joka ei ollut ajokuntoinen. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta. Hänet määrättiin ajokieltoon.
Laukaassa Pursitiellä 1.7. puoli neljän aikaan iltapäivällä henkilöauton kuljettajan epäillään myös ajaneen alkoholin vaikutuksen alaisena. Häntä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Jämsässä liikennepoliisiyksikkö valvoi liikennettä 9-tiellä 1.7. ja iltakuudelta partio mittasi eräälle henkilöautolle nopeuden 152 km/h. Alueella oli 100 km/h nopeusrajoitus. Poliisi tavoitti kuljettajan ja määräsi hänet ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään törkeästä liiikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Asiaa asiakirjoista – pidä huolta omistasi!
Kansalaisten hallussa olevia viranomaisten myöntämiä asiakirjoja (pääasiallisesti passi tai ajokortti) katoaa tasaisesti. Viranomaisen myöntämän asiakirjan katoamisella voi olla asiakirjan omistajalle negatiivisia seurauksia jos esim. passi päätyy vääriin käsiin. Se sisältää henkilötietoja, joita voidaan käyttää mm. petosrikosten tekemiseen.
Jos sinun passisi katoaa, ilmoita siitä heti poliisille. Huomioi, että passi etsintäkuulutetaan viranomaisten järjestelmiin ja se perutaan eikä sitä voi enää palauttaa voimaan. Tämä mahdollistaa uuden passin myöntämisen ja vaikeuttaa sen hyväksikäyttöä matkustamiseen. Estät rikoksia pitämällä hyvää huolta passistasi ja muista asiakirjoistasi.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory