Torniolaismies vangittu mökkivuokraushuijauksiin liittyen

NordenBladet —

24.06.2020 klo 14.32Lappi
Lapin käräjäoikeus on vanginnut torniolaisen miehen, jonka epäillään huijanneen lukuisia asianomistajia kesämökkien vuokraamisessa.
Kemin rikospoliisi tutkii sarjaa, jossa torniolaisen miehen epäillään olleen yhteydessä internetin Tori.fi -myynti- ja vuokrauspalstojen kautta ihmisiin ja erehdyttäneen heitä vuokraamaan kesämökkejä, joita joko ei ole todellisuudessa ollut olemassa tai, joiden vuokraamiseen epäillyllä ei ole ollut oikeutta.
Tutkinnanjohtajana toimivan rikoskomisario Ossi Granatin mukaan asianomistajia on tutkinnan tähänastisen tiedon mukaan noin parikymmentä. ”Asianomistajia on ympäri Suomea ja taloudellisten vahinkojen suuruus tässä vaiheessa tutkintaa on noin 10 000 euroa”, Granat jatkaa.
Rikoskomisario Granat kehottaa ihmisiä varovaisuuteen internetissä käytävien kauppojen ja vuokrauksien tekemisessä. Poliisi pyytää mökkivuokrauksen uhreiksi joutuneita ihmisiä tekemään asiassa rikosilmoituksen. Rikosilmoituksen tekeminen nopeuttaa poliisin esitutkintaa ja auttaa rikossarjojen selvittämistä. Nopein tapa tehdä rikosilmoitus, on vierailla osoitteessa www.poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory