Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 22.6.2020

NordenBladet —

22.06.2020 klo 10.31Lounais-Suomi
Turun pääpoliisiaseman päivittäisrikostutkinnan tiedote 22.6.2020
Törkeä rattijuopumus Raisiossa
Poliisipartio sai sunnuntaina 21.6.2020 klo 18.05 aikaan tehtäväksi mennä liikennevahinkopaikalle Raisioon, Nesteentien rampin liikennevaloihin. Ilmoittaja kertoi pysähtyneensä punaisiin liikennevaloihin ja odotti vihreitä valoja ja kääntymistä vasemmalle Raision keskustaan. Ollessaan pysähtyneenä oli takaa tullut henkilöauto törmännyt ilmoittajan autoon. Törmäysautoa kuljetti vuonna 1981 syntynyt mies, joka puhalsi tapahtumapaikalla alkometriin 0,94 mg/l tuloksen. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Rattijuopumus Turussa X 2
Sunnuntaina 21.6.2020 klo 22.24 poliisipartio pysäytti Turussa Majoitusmestarinkadulla ajoneuvon tarkastukseen. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1977 syntynyt nainen, joka oli ajokiellossa. Naiselle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Naista on siis syytä epäillä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Samainen nainen samaisella autolla ajoi sunnuntaina 21.6.2020 klo 23.57 aikaan ilman valoja Turussa Nostoväenkadulla ja päätyi taas poliisipartion pysäyttämäksi. Tällä kertaa huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja bentsodiatsepiinille. Ja näin jo toisen kerran saman vuorokauden aikana naista on syytä epäillä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
Kortitta Maskussa
Poliisipartio pysäytti Maskussa Valtatie 8:lla henkilöauton tarkastukseen maanantaina 22.6.2020 klo 00.55.
Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1997 syntynyt mies, jolla ei ollut ajo-oikeutta ja joka oli ajokiellossa. Kyseinen kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta oli 32. kerta vuoden sisällä.
Rattijuopumus Turussa
Maanantaina 22.6.2020 klo 01.50 aikaan poliisipartio pysäytti henkilöauton tarkastukseen Turussa Pansiontiellä. Ajoneuvoa kuljetti vuonna 1995 syntynyt mies. Hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kokaiinille. Miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Rattijuopumus Turussa
Maanantaina 22.6.2020 klo 01.58 poliisipartio sai tehtävän mennä Turkuun Karjakadulle, missä henkilöauto oli ajanut yhden tolpan nurin ja ajoneuvon kuljettaja oli poistunut autolta jalan. Partion saapuessa paikalle oli ajoneuvokin kadonnut. Hetken kuluttua tapahtumapaikalla olleen paloauton miehistö havaitsi poliisille ilmoitetun auton olevan läheisen päiväkodin pihalla. Ajoneuvon kuljettaja yritti poistua paikalta ajaen ja osui hiukan paloautoonkin. Ajoneuvo saatiin kuitenkin pysäytettyä läheisellä Kalevantiellä. Kuljettajana toimi vuonna 1959 syntynyt mies. Miehelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja miehellä ei ole ajo-oikeutta. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory