Runsaasti rikkomuksia veneliikenteessä viikonloppuna Pohjois-Karjalan vesillä.

NordenBladet —

22.06.2020 klo 10.04Itä-Suomi
Tarkastuksien yhteydessä havaittiin mm. käsisammutin- ja pelastusliivi puutteita sekä kalastusrikkomuksia.
Kaiken kaikkiaan valvonnan tuloksena kirjattiin liikennevirhemaksuja ja rikesakkoja sekä sakkoja.Vaikka lähes puolet tarkastetuista veneen kuljettajista oli nauttinut alkoholia, ruorijuopumuksia ei poliisin haaviin sattunut. Moottoriveneen kuljettajan puhalluskoehan ei saa ylittää 1.0 promillen rajaa.
Itä-Suomen poliisilaitoksen Joensuun poliisiaseman liikennepoliisi ja kenttäryhmä valvoivat juhannusviikonlopun aikana vesiliikennettä Pielisjoella, Pyhäselällä, Ilomantsin Koitajokeen liittyvillä vesistöillä sekä Liperin Viinijärvellä.Veneitä ja veneilijöitä tarkastettiin viikonloppuna 79 kappaletta.
Viikonloppuna tekemiensä havaintojen perusteella poliisi kannustaa veneilijöitä ja veneen matkustajia pohtimaan miten veneessä toimitaan mahdollisen vahingon sattuessa.Miten veneeseen luukkujen taakse tai istuimien alle sijoitetut pelastusliivit saadaan haverin sattuessa ajoissa puettua käyttäjilleen? Olisiko järkevämpää pukea liivit jo valmiiksi liikkeelle lähtiessä? Entä jos et olekaan tajuissasi, kun joudut tahtomattasi veden varaan?
Turvallista kesän jatkoa kaikille, liikkumismuodosta riippumatta.
Vesiliikenne2020jpg, 157,6 kB

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory