Rovaniemen poliisin juhannusajan tiedote

NordenBladet — Rovaniemen poliisin hälytys- ja järjestyspuolen poliisia työllistivät juhannuksen aikana kotihälytystehtävät, rattijuopumukset ja vahingonteot. Poliisi valvoi mm. mökkiteiden kulkijoiden ajokuntoa sekä kaupungin uimarantojen yleistä järjestystä ja turvallisuutta. Juhannuksen aikana iltaisin ja öisinkin uimarannoilla oli paljon varsinkin nuorisoa ja paikalta tuotiinkin varsinkin juhannusyönä nuoria henkilöitä poliisilaitokselle selviämään.
Tutkinnan puolella poliisi selvitti mm. rattijuopumuksia joita kirjattiinkin pitkän viikonlopun aikana Rovaniemellä 7 kappaletta.
Kortiton kuljettaja pakeni poliisia autolla Rovaniemellä.
Perjantai yönä klo 02 aikaan tapahtui pitkä takaa-ajo jossa autoilija lähti pakenemaan poliisia kaupungista Kemintietä päätyen Tervolaan. Kuljettaja ei pysähtynyt poliisin pysäytysvaloista ja äänistä huolimatta. Autonkuljettaja ajoi huomattavaa ylinopeutta välillä jopa 130 km/h. Autoilijan pysäytykseen osallistui useampi poliisiauto ja pakenija osui jopa poliisiautoon, mutta henkilövahingoilta kuitenkin vältyttiin. Lopulta kuljettaja pysäytti itse auton ja paikan päällä selvisi että auto oli luvattomasti kuljettajalla jolla ei ollut edes voimassa olevaa ajo-oikeutta. Näiden lisäksi häntä epäillään myös ainakin törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Poliisi jatkaa asian tutkimista.
Harley Davitson moottoripyörä EY-846 anastettu Rovaniemellä
Perjantai päivän aikana anastettin Rovaniemen Aihkitieltä Harley Davitson merkkinen moottoripyörä EY-846. Poliisi kaipaa havaintoja moottoripyörästä virka-aikana numeroon 0295466250 ja virka-ajan ulkopuolella hätäkeskuksen numeroon 112.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory