Epävarma ajotyyli paljasti ajo-oikeudettoman

NordenBladet — Vantaan alue
Epävarma ajotapa paljasti ajo-oikeudettoman kuljettajan
Vantaa, Lahdenväylä, 13.5.2020 klo 10.50
Poliisille tehtiin ilmoitus henkilöautosta, joka seilasi epävarmasti kaistallaan moottoritiellä. Ajoneuvo pysäytettiin. Kuljettaja ei ollut päihtynyt, mutta selvisi, että hänellä ei koskaan ole ollutkaan henkilöauton kuljettamiseen vaadittavaa ajo-oikeutta. Mies oli jäänyt edeltävän vuoden aikana kiinni seitsemän kertaa vastaavasta teosta. Vuonna 1996 syntynyt mies kuulusteltiin saman tien ja hän myönsi syyllistyneensä kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.
Päihtynyt kuljettaja kiinni yleisövihjeen perusteella
Vantaa, Lähdepuistontie, 13.5.2020 klo 9.35
Poliisi sai hälytyksen epäillystä rattijuoposta. Sivulliset olivat kiinnittäneet huomiota henkilöautolla liikkeellä olleen miehen päihtyneeltä vaikuttaneeseen olemukseen. Poliisi tavoitti henkilöauton juuri, kun se oli pysäytetty tankkaamista varten.
Autossa kuljettajan paikalla ollut mies otettiin kiinni. Hän oli silminnähden päihtynyt, puhui sammaltaen eikä meinannut pysyä pystyssä. Mies kiisti kuljettaneensa autoa. Autossa ei ollut hänen lisäkseen muita henkilöitä.
Kuljettajalle tehtiin puhalluskoe, jonka tulos oli nolla. Hänelle tehty huumausaineen käyttöä osoittava pikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta, lisäksi hänen hallustaan löytyi pieni määrä huumausaineeksi epäiltyä ainetta. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Vuonna 1987 syntynyttä miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory