Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen päivittäistiedote 10.5.2020

NordenBladet —

10.05.2020 klo 14.26Itä-Uusimaa
Vantaan alue
Pyörävarkaudet lisääntyneet
Vantaa
Kesää kohti mentäessä yhä useampi polkupyörä katoaa varkaan matkaan. Pelkästään lauantaina poliisille ilmoitettiin kahdeksan polkupyörää anastetuksi Vantaan alueelta. Osa pyöristä oli anastettu jo aikaisemmin, mutta teot ovat tulleet ilmi vasta nyt.
Osmankäämikujalta anastettiin pyörätelineestä Bulevard Insera -merkkinen polkupyörä, jossa oli kiinnitettynä lastenistuin. Kolohongankujalta vietiin pyörätelineestä lasten punamusta Raleigh Dragon -polkupyörä, Kulotieltä oli viety pyörävarastosta musta Helkama Jopo ja Emännänkujalta niin ikään pyörävarastosta talvisäilytyksessä ollut naisten Monarch -merkkinen menopeli. Sydäntieltä katosi ulko-oven vierestä pylvääseen kiinnitetty KTM Chicago Disc -merkkinen pyörä ja Pyykujalta vietiin autokatoksesta lasten musta Insera -merkkinen polkupyörä. Seljanpolulta varastettiin samalla kertaa kaksi valkoista polkupyörää, joista toinen oli merkiltään Raleigh.
Kaksi nuorukaista kaahasi korttinsa hyllylle Tuusulanväylällä
Vantaa, Tuusulanväylä, 10.5.2020
Kaksi seitsemäntoistavuotiasta mieskuljettajaa kaahasi korttinsa hyllylle Vantaalla hieman puolenyön jälkeen sunnuntaina. Kaksi poliisin moottoripyöräpartiota valvoi liikennettä Tuusulanväylällä, kun poliisit huomasivat kaksi henkilöautoa, jotka tulivat peräkkäin huomattavan kovalla nopeudella. Molemmille mitattiin nopeudeksi 180 km/h kohdassa, jossa nopeusrajoitus on 100 km/h.
Molemmat autot pysäytettiin. Kumpaakin autoa kuljetti nuori, seitsemäntoistavuotias kuljettaja ja molempien autojen kyydissä oli myös matkustajia. Toinen kuljettajista oli saanut korttinsa viime vuoden marraskuussa, toinen tämän vuoden maaliskuussa. Molemmat määrättiin välittömästi väliaikaiseen ajokieltoon ja heitä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory