Moottoripyörävarkaus Torniossa ja huumeratteja Kemissä

NordenBladet —

10.05.2020 klo 09.36Lappi
Kemi 9.5.2020 kello 21.58 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, huumausainerikos ja virkamiehen vastustaminen
Poliisille tuli tieto Oulun suunnalta Kemiin päin tulevasta epävarmasti ajavasta autosta. Poliisipartio pysäytti kyseisen auton Perämerentiellä Karjalahden kohdalla tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli rovaniemeläinen 29-vuotias nainen ja auton kyydissä oli kaksi miestä. Nainen puhallutettiin ja tulos oli nolla. Naiselle tehtiin myös huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Autossa olijat käskytettiin tämän jälkeen ulos, jolloin takapenkillä istunut 28-vuotias rovaniemeläinen mies ei suostunut tulemaan autosta ulos. Mies otettiin tämän jälkeen hallitusti ulos autosta ja hänelle tehtiin turvatarkastus. Miehen hallusta löytyi turvatarkastuksessa puukko, jonka jälkeen mies alkoi rimpuilla yrittäen päästä pois tilanteesta. Poliisi joutui tämän jälkeen raudoittamaan miehen. Miehen hallusta löytyi vielä 10 g amfetamiiniksi epäiltyä ainetta. Auto ja mies vietiin tämän jälkeen Kemin poliisiasemalle ja nainen vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Naisella ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Kemi 9.5.2020 kello 22.56 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta, rattijuopumus ja huumausaineen käyttörikos
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Veitsiluodontieltä Perämerentielle Kemin suuntaan henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli rovaniemeläinen 39-vuotias mies. Mies puhalsi seulonta-alkometriin 0,00 mg/h. Miehelle tehtiin myös huumepikatestiin, joka oli positiivinen amfetamiinille. Mies vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Miehellä on vuoden sisällä 13 kpl kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta.
Kemi 9.5.2020 kello 17.53 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta ja rattijuopumus
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Keskuspuistokadulla henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 29-vuotias mies, joka oli tokkurainen ja unelias. Mies ei suostunut huumepikatestiin, jonka vuoksi hänet vietiin LPKS:ään verikokeeseen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Kemi 9.5.2020 kello 16.28 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
Poliisipartio suoritti normaalia partiointia Kemin alueella, jolloin he päättivät tarkistaa Hahtisaarenkadulla henkilöautoa ajavan kuljettajan ajokunnon. Auton kuljettajana oli kemiläinen 47-vuotias mies. Mies puhallutettiin ja häneltä otettiin huumepikatesti, molempien tulos oli puhdas. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja tämä oli hänelle vuoden sisään 18 kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.
Tornio 8-9.5.2020 moottorikulkuneuvon käyttövarkaus
Opistonrinteeltä anastettiin yön aikana Yamaha R1-merkkinen moottoripyörä. Moottoripyörä löytyi 10.5.2020 Torniosta Leinikinkadulta ja siihen tehtiin poliisin tekninen tutkinta. Moottoripyörä palautettiin omistajalle.
Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot näistä asioista sähköpostitse osoitteeseen meri-lappi.tutkinta.lappi@poliisi.fi tai arkisin puhelimitse numeroon 0295466156

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory