Muutoksia Rovaniemen pääpoliisiasemalla asiointiin

NordenBladet — Rovaniemen pääpoliisiaseman etupiha ei ole käytettävissä 4.5. – 31.7.2020 salaoja- ja sadevesiviemäröinnistä johtuen. Sisäänkäynti poliisin tiloihin on siirtynyt virastotalon sisäänkäynnin yhteyteen, osoitteeseen Hallituskatu 3 A. Asiakkaiden kulku poliisin tiloihin tapahtuu lupapalveluiden läpi.
Lupapalveluiden edessä olevat tavalliset parkkipaikat ovat poissa käytöstä saneerauksen ajan. Ainoastaan lupapalveluiden edessä oleva inva-autopaikka säilyy asiakaskäytössä.
Poliisin asiakaspalvelupisteen aukioloajat muuttuvat saneerauksen ajaksi
Poliisin asiakaspalvelupiste tulee jatkossa palvelemaan lyhennetyin aukioloajoin torstaisin klo 9.30 – 16.00. Muina arkipäivinä asiakaspalvelupiste palvelee normaalisti klo 8.00 – 16.00. Viikonloppuisin asiakaspalvelun tavoittaa klo 8 – 16 numerosta 0295 466 250.
Löytötavaratoimisto palvelee normaaliin tapaan maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 8.00 – 12.00.
Rikosilmoituksen voi tehdä myös kätevästi verkossa. Osoitteesta löydät lisätietoa ja linkin sähköiseen rikosilmoitukseen.
Oletko tulossa asetarkastukseen tai toimittamaan aseita poliisille?
Käynti asetarkastukseen tapahtuu poikkeuksellisesti saneerauksen ajan myös virastotalon pääovesta, osoitteesta Hallituskatu 3 A ja lupapalveluiden tilojen läpi, josta on viitoitus kellarikerroksessa olevaan asetarkastustilaan. Ampuma-aseita ei saa tuoda muihin virastotalon tiloihin.
Asetarkastukseen ja aseen luovutukseen tullessa on kiinnitettävä erityistä huomiota aseiden oikeaoppiseen käsittelyyn poliisilaitoksen tiloissa. Ampuma-ase tai aseen osa tuodaan poliisille suojuksessa ja lataamattomana, lipas tyhjänä ja irrotettuna, kivääri lukko irrotettuna ja haulikko purettuna. Ase luovutetaan suojuksessaan tarkastajalle.
Tietoja asetarkastuksesta ja muun muassa ajan varaamisesta löydät poliisin verkkosivuilta.
Lupapalveluiden aukioloajat ja asiointi
Korona-tilanteen aiheuttamista poikkeuksista lupapalveluiden aukioloajoissa ja asioinnissa on kerrottu tiedotteessa.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory