Mainos:Helena-Reet: Lasten rokottaminen, käynti televisiotornissa, ravintolassa Piritalla, Kuusalussa Jõekäärun maatilalla taimenia kalastamassa yms. kiinnostavaa!

Helena-Reet: Lasten rokottaminen, käynti televisiotornissa, ravintolassa Piritalla, Kuusalussa Jõekäärun maatilalla taimenia kalastamassa yms. kiinnostavaa!

NordenBladet – Maanantain aloitin levänneenä ja rauhallisesti, joka tarkoittaa, että tulossa on onnistunut, hieno ja toimelias viikko! Pitkä monipuolinen ja kiireetön aamiainen – millainen ylellinen ja myönteinen päivän alku! Herään aina mieluummin aiemmin ja teen Allanille ja lapsille kauniisti tarjoillun aamiaisen. Itse juon kahvia ja syön tavallisesti hieman myöhemmin, sitten kun perhe on lähetetty kouluun ja töihin. Allan tulee lapsen kanssa loistavasti toimeen ja vaikka se ei olekaan hänen velvollisuutensa, hänkin vie heidät usein kaupunkiin kouluun.

Aamulla minua odottivat kotityöt (same old, same old – pesin pyykin ja astiat, lajittelin lasten vaatteet, siivosin, leikin kissojen kanssa), sitten 90 minuuttia perinteistä hierontaa Sakun kauneussalongissa ja kaupassa käynti. Sitten puuhasin NordenBladetin asioiden parissa. Tänä vuonna on suunnitelmissa luoda käännösliitännäinen (josta kirjoitin myös TÄSSÄ), kehittää lisäksi useita NordenBladetin sovelluksia, joita kaikki voivat myöhemmin ladata WordPressistä. How fun! Lisäksi on suunnitelmissa uudistaa ja toimia NordenBladet-aiheen parissa. Suuri osa lukijoistamme käyttää matkapuhelinta. Uskomatonta, eikös! Jos en tuntisi tilastoja, veikkaisin, että pääosa ihmisistä lukee verkkosivuja tietokoneen näytöltä, mutta ei. Yhä enemmän uutisia saadaan matkapuhelimen kautta ja se tarkoittaa, että online-median pitää olla mahdollisimman matkapuhelinystävällinen.

Aamiaisen jälkeen kuvia siitä, mitä viikonloppuna teimme ja mitä muuta jännää on tapahtunut…


Uuuh… mistä aloittaa?! Molemmat lapset, Estella Elisheva (15 v.) ja Ivanka Shoshana (13 v.), kävivät Keilassa saamassa ensimmäisen Covid-19 -rokotteensa. He saivat Pfizer-BioNTech -rokotteen. Toisen rokotteen he saavat lokakuun lopussa. Lähetinkö heidät sinne rauhallisin mielin? En erityisemmin, mutta olen silti taipuvainen siihen leiriin päin, joka uskoo lääketieteeseen. Samoin toivon, että voisi jo palata normaaliin elämään – matkailla, käydä vapaasti teatterissa, ravintolassa, tilaisuuksissa jne. ja näitä kaikkia myös lasten kanssa.

Kävimme Pohjoismaiden korkeimmalla avoimella näköalatasanteella – Tallinnan televisiotornissa (Kloostrimetsa tee 58 A, 11913 Tallinn), jossa nautimme 360 asteen panoraamanäkymästä ja kävimme näyttelyssä ”Geeniaalne”. Iloisena yllätyksenä tuli se, että ylhäältä näkyi erittäin paljon metsää! Luulin jostain syystä, että sieltä näkyy lähinnä paljon elementtitaloja ja muita rakennuksia, mutta erehdyinpäs! Tallinnassa on runsaasti vihreyttä! Super! Kävimme myös Piritalla ravintolassa St. Patrick´s (Supluse pst. 1). Tilasin ”Naudan sisäfileepihvin pippuri-kermakastikkeen kera” (13,90 euroa), ”Bataattiranskanperunat kastikkeen kera” (4,90) ja jasmiiniteetä.

Viime aikojen merkkitapahtuma oli Allanin isän Reinin 67-vuotispäivä, joka sai upean lähtölaukauksen edellisellä viikolla Harjumaalla Jõekäärun perhelomakeskuksessa (Jõekäärun tila, Sõitme küla, Kuusalu vald, 74601). Kaikki vieraat saivat kalastaa taimenia ja vietimme ulkosalla raikkaassa ilmassa mukavasti aikaa. Tänä viikonloppuna perhepiirissä oli syntymäpäivä Vol2, jolloin nautimme Allanin veljen Ardon valmistamia meren antimia – kotiloita, rapuja, sinisimpukoita jne. Yummy! Todellinen kulinaristien herkkuruokaralli ja läheisten kanssa vietettyä laatuaikaa! Kuvia Ardon kokkaamisesta voi katsoa myös minun eräästä aiemmasta blogipostituksestani – TÄSTÄ! Tai ehkä ei kannatakaan katsoa, nälkä voi herätä 😀 Hahhaa…

Minun mielestäni elämän suurinta ylellisyyttä on vapaus ja jos teillä on vapaus itse suunnitella omaa aikaanne ja vietätte sen perheen ja läheisten seurassa, olette maailman onnellisimpia ihmisiä! Toivotan teille paljon kauniita hetkiä ja rakkautta! Rakkaus on elämässä kaikki, mitä tarvitsemme!

Tässä tällä kertaa kaikki! Halauksia!


Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:
Helena-Reet: Mitä se oli, mitä minulle tapahtui?
Helena-Reet: Meidän elämämme maalla eli Kardashianit virolaiseen tapaan… tai mitä tahansa + Resepti: Aasialaisperäiset mausteiset naudansuikaleet terävässä kastikkeessa
Helena-Reet: 4 syntymäpäivää (SUURI KUVAGALLERIA!)
Helena-Reet: Kolmas punkkirokote ja suunnitelmat tälle päivälle
Helena-Reet: Tartossa kansallismuseossa käynti, miehet parturoivat itsensä kaljuiksi + tunnustus: Kyllä, minulla on uusi mies!
Helena-Reet: Kylän juhannuskokko, toinen koronarokote, puutarhatyöt ja mukava lauantai-ilta Keilassa ravintolassa Legends Diner + VALOKUVAT!
Helena-Reet: Heraproteiinista ja rauhallisesta päivän alusta, uudesta ajettavasta ruohonleikkurista, Invanka-setistä ja lisäksi tästä päivästä…
Helena-Reet: Kesä!!! Meidän viikonloppumme + ISO KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!
Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!
Helena-Reet: Kultainen avainkimppu, jolla taivaanportit aukeavat; eiliset toimet puutarhassa + megahyvä KARHUNLAUKKASALAATTIRESEPTI!
Helena-Reet: Äitienpäivä + toukokuun puuhia puutarhassa
Helena-Reet: Lag BaOmer, Valpurinyö, Siivoustalkoot ”Teeme ära!”, Eläintarhassa käynti, ”Pingviininpoika Lolon seikkaulut” jne. + kuten aina, joitakin mukavia RUOKAJUTTUJA!
Helena-Reet: Yhteenveto kuluneista viikoista + PALJON KUVIA!

Kuvat: NordenBladet / Helena-Reet Ennet


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory