Mainos:Helena-Reet: 4 syntymäpäivää (SUURI KUVAGALLERIA!)

Helena-Reet: 4 syntymäpäivää (SUURI KUVAGALLERIA!)

NordenBladet – Kesä on ollut värikäs, takana on paljon kärsimyksiä, mutta sitten on ollut myös runsaasti mahtavia tapahtumia (näyttely Viron kansallismuseossa, talon lunastaminen, puutarhan suunnittelua, remontti, automatkat jne.). Vuosia kestänyt eroaminen, asianajajat, oikeudessa käyminen, kiinteistöjen arvioinnit ja omaisuuden jakaminen ovat lopultakin ohi ja voi sanoa, että kommunikointi minun ja entisen avopuolisoni ja lasteni isän kanssa on tällä hetkellä suhteellisen normaalia.

Erot eivät koskaan ole ”kivoja tapahtumia”, ja kun olet jonkun kanssa elänyt yhdessä puolet elämästäsi, on luonnollista, että sielu on pitkään sairas, itku tunkeutuu toisinaan esiin ja on vaikea olla. Silloinkin, kun elämässä on jo uusi sivu käännettynä. Silloinkin, kun olet löytänyt sielunkumppanin ja tunnet syvää kunnioitusta ja rakkautta jotakuta toista kohtaan. Tämän päivän blogissa keskittyisin kuitenkin synttäreihin, joita on viime aikoina ollut paljon! Kaikesta heti lähemmin!

#1 Heinäkuun loppu – Allanin syntymäpäivä Taageperan linnassa
Kotiväen onnittelujen jälkeen lähetin lapset Mõikuun isovanhempien luo ja niin starttasimme Allanin kanssa kahdeksi päiväksi Etelä-Viron suuntaan viettääksemme siellä Allanin 36-vuotissyntymäpäivää. Ihmeen kaunis lahja Allanin vanhemmilta! Ohjelmassa oli päivä Taageperan Wagenküll SPA:ssa, ilta Wagenküll-ravintolassa ja yö upeassa historiallisessa linnassa. Oh, miten pidän Taageperan linnan interiööristä (varsinkin julkisivusta)! Niin minun tyyliäni! SPA, joka nyt hiljattain sinne rakennettiin, on erittäin miellyttävä, suosittelen!

(blogi jatkuu kuvagallerian jälkeen)

Seuraavana päivänä ajoimme Tarttoon. Ensin kävimme Langen motokeskuksessa ajamassa rallia (no, oikeammin sanottuna miehet ajoivat ja me kannustimme) ja sitten menimme Viron kansallismuseoon, jossa annoin meidän taidenäyttelystämme haastattelun TV-uutisille (katso TÄSTÄ) ja radiokanavalle Kuku Raadio (kuuntele TÄSTÄ), ja katselin erittäin ylpeän vielä kerran näyttelyämme ja ihailin Elisheva & Shoshana -tuotteita, jotka ovat saatavana myös kansallismuseo ERM:n kaupassa! Illalla sen sijaan ajoimme Kiidjärvelle katsomaan näytelmää Vana klaver – vanha piano.

#2 Elokuun alku – Allanin äidin syntymäpäivä Tallinnassa Elämysgolf-keskuksessa
Allanin äiti vietti tällä kertaa syntymäpäiväänsä Vapauden aukion alla sijaitsevassa Elämysgolf-keskuksessa. Ovela paikka syntymäpäivän viettoon, kun aikeena on tarjota kiehtovaa viihdettä myös lapsille. Siellä on erittäin kivoja minigolf-ratoja, discgolf ja lisäksi paikalla voi tilata pitsaa, paisteja ja suupaloja. Monta tuntia jännittävää ajanviettoa on taattuna!

#3 Viron itsenäisyyspäivä ja minun syntymäpäiväni 20. elokuuta
Kahden aiemman syntymäpäiväsankarin tapaan minäkin olen horoskooppimerkiltäni leijona! Murr-murr! 🙂 Pidän juhlien järjestämisestä kaikkina muina päivinä, paitsi omana syntymäpäivänäni, siksi en ole enää vuosiin viettänyt virallisesti syntymäpäivääni… mutta ilo siitä, että minua merkkipäivänäni muistetaan, lämmittää silti sydäntäni! Estella soitti minulle aamulla viulua, Allan hukutti minut kukkiin (sanan varsinaisessa merkityksessä!) – osti leikkokukkia, kukkaruukkuja sisälle ja pihalle kokonaisen kukkapenkillisen plus pensasmustikoita! Niin suloista! Ikkunasta ulos katsoessani pihalla odotti pöydällä samppanja, kukat ja kakku myös Allanin veljen perheeltä! Keskipäivällä poikkesivat minun vanhempani, jotka tulevat aina kutsumatta… hahhaa. Koska olen syntynyt 20. elokuuta, koko Viro juhlii!
#4 Elokuun loppu – isälle yllätyssynttärit
Isän 78-vuotissynttärit suunnittelimme pidettäviksi Murimäellä meidän puutarhassamme, mutta pitkään kestänyt kaunis ja lämmin kesä päätti loppua juuri viikon verran aiemmin ja pilata suunnitelmamme. Siksi muutimme melkein viime hetkellä ohjelmaa ja kutsuimme vieraat vanhemman siskon Marien luo Tarttoon. Syntymäpäivä oli omien keskuudessa ja tunnelmallinen – kävimme saunassa, kylpytynnyrissä, altaassa, pelasimme korttia ja söimme itse valmistettuja herkkuja.Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:
Helena-Reet: Kolmas punkkirokote ja suunnitelmat tälle päivälle
Helena-Reet: Tartossa kansallismuseossa käynti, miehet parturoivat itsensä kaljuiksi + tunnustus: Kyllä, minulla on uusi mies!
Helena-Reet: Kylän juhannuskokko, toinen koronarokote, puutarhatyöt ja mukava lauantai-ilta Keilassa ravintolassa Legends Diner + VALOKUVAT!
Helena-Reet: Heraproteiinista ja rauhallisesta päivän alusta, uudesta ajettavasta ruohonleikkurista, Invanka-setistä ja lisäksi tästä päivästä…
Helena-Reet: Kesä!!! Meidän viikonloppumme + ISO KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!
Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!
Helena-Reet: Kultainen avainkimppu, jolla taivaanportit aukeavat; eiliset toimet puutarhassa + megahyvä KARHUNLAUKKASALAATTIRESEPTI!
Helena-Reet: Äitienpäivä + toukokuun puuhia puutarhassa
Helena-Reet: Lag BaOmer, Valpurinyö, Siivoustalkoot ”Teeme ära!”, Eläintarhassa käynti, ”Pingviininpoika Lolon seikkaulut” jne. + kuten aina, joitakin mukavia RUOKAJUTTUJA!
Helena-Reet: Yhteenveto kuluneista viikoista + PALJON KUVIA!

Kuvat: NordenBladet / Helena-Reet Ennet


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory