Mainos:Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!

Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!

NordenBladet – Perjantai alkoi mukavalla, rauhallisella ja pitkällä hygge-aamiaisella. Koska talossamme on eri aikaan herääjiä paljon, katoin pöydän monta kertaa – käyttäen, kuten aina, vain one of a kind -käsityökeramiikkaa. Millaista ylellisyyttä!

Ruokalista oli kuitenkin yleisesti ottaen seuraava: tuoreita mansikoita, tuoretta kurkkua ja tomaattia, tuoresalaatti, timjamia ja basilikaa voileivän lisukkeina, keitetyt munat (aina vapaiden maatilakanojen munia!), paahdettavaksi Eesti Pagar -leipomin kaurapaahtoa, Selverin kaurahiutalepuuroa, Piimameister Otto -firman hapankermaa sisältävää raejuustoa, keitettyä ja raastettua punajuurta, voileipämateriaaliksi oli valittavana Rakveren Italian salami ja paistettu maksapasteija kerman kera, Maks ja Moorits -yrityksen kanafileekinkkua ja Valion atleet-juustoa sekä kaiken huippuna luonnollisesti kahvia (minulla aina Löfbergs Lila, jota tällä kertaa täydensin Farmin kokomaidolla). Eikö olekin moninkertaista ylellisyyttä ja runsautta?! Olen niin kiitollinen, että voin nauttia sellaisesta laatuelämästä, ylellisyydestä ja hyvinvoinnista! Elämäni on ihanaa!Tilaamani Kroonika-lehden ensimmäinen numero saapui. Tilasin tämän Viron entisen hittiviihdelehden sadan vuoden tauon jälkeen itselleni kolmeksi kuukaudeksi, yksinkertaisesti kokeilun vuoksi. Kirjoitin TÄSSÄ, että olen kyllästynyt artikkelien lukemiseen netissä ja halusin aamukahvin oheen selata oikeita paperimuotoisia aikakaus- ja sanomalehtiä. Pohjoismaiden yhden luetuimman mediakonsernin johtajana työssäni on erittäin tärkeää olla perillä muiden yritysten eri mediakanavien ja muiden julkaisujen työstä – niinpä minulla on aina joko tilaisluettelossa tai kaupan ostoskorissa päivittäin erilaisia skandinavialaisia sanoma- ja aikakauslehtiä.

Mitä vielä? Tuli vielä yksi uusi kauppa/verkkokauppa, joka myy tavaroitamme! Kaup24.ee-sivustolla on luomani pohjoismaisen laatubrändin Elisheva & Shoshanan yksi parhaista hittituotteista – Aaloeta sisältävä Syväpuhdistava Detox -päänahanhoitoshampoo – jo toista päivää myynnissä. Supermahtavaa, olen siitä niin iloinen!!! En ala kirota, että tuotteiden lisääminen tuossa järjestelmässä on suhteellisen hankalaa – konkreettisemmin täydellistä pain in the ass… mutta kuten näkyy, ensimmäinen tuote on sivustolla ja suuret kiitokset kärsivälliselle apulaiselle, joka kesti minun miljoona kysymystäni tyyliin ”mitä minun nyt tulee tehdä?” Yritän lähiaikoina lisätä tuohon järjestelmään muitakin tuotteita. Mutta siihen saakka on kaikilla, joilla on päänahan ongelmia tai huolia ohuista, katkeilevista ja helposti rasvoittuvista hiuksista, mahdollisuus siirtyä ostamaan shampootamme, niin ei tarvitse enää kärsiä mistään hiusongelmasta. Todellakin, tämä shampoo tekee ihmeitä! Se on tuote, joka on hyvä ja auttaa ihan oikeasti! Kaikki nämä vuodet laadunvalvontaa, tutkimuksia, testejä eri laboratorioissa ja kokeiluja kantavat lopulta hedelmää! Olen erittäin tyytyväinen!


Lue lisää päänahalle ja hiuksille hyödyllisestä shampoosta meidän viralliselta sivustoltamme: ElishevaShoshana.com

Loppupäivä on kulunut ns. urheilullisesti puutarhassa ruohoa leikkaamalla, kitkemällä ja muuten vain ilmasta nauttimalla. Jo kello viideksi on leikiten kertynyt yli 15.000 askelta! Pidän siitä, että minun ns. kuntoilunani ovat puutarhatyöt! Superluksusta!

Katsoin myös, että kuukausi sitten istutettu timjami ja oregano ovat työntäneet ruukusta nenänsä näkyviin. Nostin ne valoisampaan paikkaan. Puutarha on niin kaunis. Elämä maalla on niin täydellistä, rauhallista ja hyvää! Tunsin tänään yli n. 15 vuoden tauon jälkeen jonkinlaista toivoa – tänään vielä hämärää, mutta siitä huolimatta heräävää todellista onnen ja tyytyväisyyden tunnetta. Uskon, että juuri maalaiselämä (elämä maalla) on se, joka vie pohjoismaisia perinteitä ja perusarvoja eteenpäin. Ihmiset, jotka rakastavat käsillään luomista, jotka tekevät minun silmissäni ns. ”oikeita asioita”, jotka rakastavat maalaiselämää, käsitöitä, puutarhanhoitoa, luontoa, eläimiä – he ovat minun ihmisiäni, he ovat ihmisiä, jotka pelastavat maailman.

Päivään mahtui vielä sulkapallokin. Uskomattoman kivaa! En ole niin pitkään aikaan pelannut sulkapalloa. Ostimme sulkapallomailat ja se peli on todella mahtavaa! Lapsena, joka kerta kun pelasimme sulkapalloa, sanoimme – kaunis näkymä! Elämä on hyvin värikästä, vaihtelevaa, kiinnostavaa ja kaunista – kaikkea sitä kauneutta ja upeutta tulee vain osata huomata! Siitä kauniista näkymästä tulee joka hetki nauttia! Halauksia! Eikö olekin kaunis näkymä!

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:
Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!
Helena-Reet: Kultainen avainkimppu, jolla taivaanportit aukeavat; eiliset toimet puutarhassa + megahyvä KARHUNLAUKKASALAATTIRESEPTI!
Helena-Reet: Äitienpäivä + toukokuun puuhia puutarhassa
Helena-Reet: Lag BaOmer, Valpurinyö, Siivoustalkoot ”Teeme ära!”, Eläintarhassa käynti, ”Pingviininpoika Lolon seikkaulut” jne. + kuten aina, joitakin mukavia RUOKAJUTTUJA!
Helena-Reet: Yhteenveto kuluneista viikoista + PALJON KUVIA!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory