Helena-Reet: NordenBladetilla toiminnassa oma WordPress-liitännäinen + Elisheva & Shoshana -sivusto liittyi Maksekeskukseen!

Helena-Reet: NordenBladetilla toiminnassa oma WordPress-liitännäinen + Elisheva & Shoshana -sivusto liittyi Maksekeskukseen!

NordenBladet – Tässä tulevat nyt tuoreimmat IT-uutiset, jotka liittyvät minun erilaisiin hankkeisiini. Aloitukseksi vaikkapa se, että NordenBladetin IT-osasto alkaa tarjota erilaisia kivoja WordPress-liitännäisiä (plugin), ja ne ovat käyttäjille täysin maksuttomia! How cool is that?!

Ensimmäinen “Translation plugin By NordenBladet” (englanniksi annoimme liitännäiselle tällaisen kuvauksen: Free WP and Woocommerce Translation plugin by NordenBladet IT department. Multi-language possibilities. Easy Translation Plugin for WooCommerce, WordPress Websites and Blogs.) on omalla sivustollamme jo beta-vaiheessa eli testattavana. Heti kun olemme varmoja siitä, että se on tiptop-toimintakunnossa ja superhyvä, annamme sen myös vapaana ohjelmana kaikille kiinnostuneille maksutta saataville WordPress-liitännäisenä. Minulla on tällä liitännäisellä tehtynä sivusto Elisheva & Shoshana (ElishevaShoshana.com) kuusikieliseksi (samat linkit palvelevat taitavasti eri kieliä). Se on hyvä siksi, että kaikkea voi hallita yhdestä paikasta, yhdellä ja samalla linkillä voi kuvata eri kieliä ja eri sivuista ei myöskään tarvitse maksaa tuplakustannuksia. Näin selostaen saattaa vaikuttaa ehkä vähän monimutkaiselta, mutta kun esitämme kaikille maksutonta liveä, selitän ehdottomasti tarkemmin!

Käsityösivullani ja verkkokaupalla – Elisheva & Shoshanalla – on nyt myös käytössä Maksekeskus AS. Tulkaa ostelemaan!! 🙂 Nyt voitte suorittaa maksuja tähän asti olleen PayPalin lisäksi myös virolaisten, suomalaisten, ruotsalaisten, latvialaisten jne. verkkopankkien linkkien kautta. Mukavaa, helppoa, turvallista! Valitsimme tällä hetkellä Maksekeskuksen, sillä se on kaikkein tunnetuin, vaikkakin markkinoilla on muitakin ja huomattavasti parempia ehtoja tarjoavia. Toivon, että yhteistyö alkaa sujua ja myös kannattaa. Tähän mennessä minulla ei ole Maksekeskuksesta ollut henkilökohtaista kokemusta ja en osaa sanoa, suosittelenko sitä vai en. Jää nähtäväksi.Nyt meidän tuotteidemme ostaminen verkkokaupasta on todella helppoa! Tule shoppaamaan!
Käytä alennuskoodia /etukoodia / kuponkikoodia: “NordenBladet“, niin saat kaikista tuotteista maaliskuun loppuun saakka -15 % alennusta!

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory