Mainos:Helena-Reet: Kesä!!! Meidän viikonloppumme + ISO KUVAGALLERIA!

Helena-Reet: Kesä!!! Meidän viikonloppumme + ISO KUVAGALLERIA!

NordenBladet – Koko Skandinaviassa on ollut ihana sää! Viikonloppuna Virossa oli täysi tropiikki! Nautimme auringosta ja kauniista puutarhasta! Aamiaiseksi oli mansikoita ja timjamia sekä syreeninkukilla koristelu voileipä. Leikkasin syreeniaidasta vaasiin tuoreita syreenejä ja ostin kaupan edustalla myyvältä mummolta kaksi kimppua kieloja.

Sitten oli ulos lähtö. Kuten osista kuvista voi nähdä, puutarhasta on nurmikko osittain leikattu, osittain ei. Koska minulla on jättiläissuuri tontti, ensinnäkään en ehdi koko ajan ajaa nurmikkoa ja toiseksi haluan jättää mehiläisille alueita, joilta ne voivat kerätä mettä. Ivanka Shoshana toi peitteen ulos ja otti puolivarjossa aurinkokylpyä, luki kirjaa ja keinui. Estella kuntoili ja katseli jotain piirrettyjä filmejä. Pelasimme sulkapalloa ja ostimme uuden jännän suomalaisten puuseppien valmistaman ulkopelin nimeltään Mölkky. Kaksi päivää olemme syöneet Karni-firman mausteista saslikkia Piri-Piri. Yhtenä päivänä paistoin pannussa ja eilen grillasimme ulkona. Lisäksi tuoretta salaattia lihan oheen ja lihan koristelin syreeninkukinnoilla! Pidän ruoan koristelemisesta (syötävillä kasveilla) ja kauniisti tarjoilemisesta käsityönä valmistetuilta keramiikka-astioilta – se luo erityistä kodikasta ja viihtyisää tunnelmaa.

Eilen sain kaksi poikkeuksellisen kaunista kohteliaisuutta. Ensin eräs ystävä sanoi: ”Olet huolehtiva kuin Muumimamma, etkö haluaisi adoptoida minua?”, ja toiseksi sanottiin, että ”Sinun kotisi on kauttaaltaan taideteos”. Hienoa on kuulla myönteistä palautetta. Viikonloppuna oli erittäin chill! Elämä maalla on ihanaa – luksusta kyllikseen!

Tänään menen Laulasmaalle La-Spa:han ja sitten palaan työn pariin. Halauksia!
Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:

Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!
Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!
Helena-Reet: Kultainen avainkimppu, jolla taivaanportit aukeavat; eiliset toimet puutarhassa + megahyvä KARHUNLAUKKASALAATTIRESEPTI!
Helena-Reet: Äitienpäivä + toukokuun puuhia puutarhassa
Helena-Reet: Lag BaOmer, Valpurinyö, Siivoustalkoot ”Teeme ära!”, Eläintarhassa käynti, ”Pingviininpoika Lolon seikkaulut” jne. + kuten aina, joitakin mukavia RUOKAJUTTUJA!
Helena-Reet: Yhteenveto kuluneista viikoista + PALJON KUVIA!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory