Mainos:Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!

Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!

NordenBladet – Kaikki ne, joilla on maatilapuutarha tai isompi maanläheinen puutarha, tietävät, että juuri nyt on puutarhassa kaikkein kaunein aika – omenapuut, päärynäpuut, kirsikat kukkivat, syreenit ovat kukkia täynnä ja kohta avaavat nuppunsa pionitkin. Jokainen puutarhuri voi tuntea itsensä kartanonherrana, joka saa astella tämän luonnon rikkauden, ylellisyyden ja kauneuden keskellä päivittäin. Puutarha on todellakin kuin satu ja sisälle leikatut syreeninkukat täyttävät koko talon miellyttävällä keväisellä aromilla.

Kaunis puoleksi villi puutarhani on antanut minulle inspiraatiota jo vuosia!!! Yhden omenapuun mukaan tein toukokuussa 2019 akryylimaalauksen ”Lapsuus” (60×40 cm). Maalaus on myynnissä meidän taideblogissamme / verkkokaupassa ElishevaShoshana.com TÄSSÄ ja todennäköisesti tämä maalaus on myös niiden maalausten joukossa, jotka tulevat esitellyiksi Viron kansallismuseossa (Eesti Rahva Muuseum, ERM) järjestämässäni näyttelyssä. Kuva maalauksesta on myös tässä galleriassa muiden kuvien välissä kauniisti esillä. Joka vuosi ripustan tuohon omenapuuhun erilaisen kukka-amppelin.

(blogi jatkuu useassa osassa myös kuvagallerian välisissä)

Akryylimaalaus ”Lapsuus
(taiteilija: Helena-Reet Ennet, maalattu toukokuussa 2019)
Maalauksen hinta: 27 807.- EUR (mahdollista tilata myös erikokoisia alkuperäismaalauksen reproja)Vielä yksi asiakasarvonta! Kirjoitin edellisessä blogissani (TÄSSÄ), että osallistun useisiin asiakasarvontoihin (Coopin Toyota-autoarvonta, Eesti Pagar -yrityksen Fiat-autoarpa ja Fentimansin skootteriarvonta). Nyt Selverissä käydessäni löysin vielä yhden kivan asiakasarvonnan, jonka päävoitto on samoin auto – jälleen Fiat 500). Tämä voittomahdollisuus avautuu kaikille, jotka ostavat kampanjakaudella Raffaello-makeisia. Noniin… taas satuin mainonnan uhriksi ja lisäsin makeiset ostoskoriini. Auton voittamismahdollisuushan on loistava tekosyy hyvien makeisten ostamiseen. Hahhaa.

Edellisessä blogipostituksessa kerroin myös lehtitilauksista. Buduaar-lehti lähetti tilauksesta sellaiset ”Pea Peenar” käsityökorvarenkaat, jotka saattoi lunastaa hintaan 2,59 EUR Sakun Selverin pakettiautomaatista. Todellakin minusta huonoin mainos, mitä jokin brändi voi tehdä, on antaa tuotteitaan mainoskampanjaan, jonka yhteydessä lahjan saajan pitää mennä ostamaan lahjansa pakettiautomaatista. Come on?! 😀

Siitäkin huolimatta on kiva saada lahjoja ja yleensä en valita lainkaan, kun saan lahjan. Jos joku on päättänyt lähettää minulle jotakin, lähettäköön rohkeasti vain! Otan kaiken vastaan! 😀


Kuten aina, vähän ruoastakin… olenhan tässä viime aikoina jo puoleksi ruokablogin kirjoittaja, reseptien keksijä ja ruokien arvostelijakin.

Lisään tämän päivän blogipostituksessa tähän ruokajuttuun yhden uuden testaamani ja hyvin maistuvan uuniruokareseptin.

Löysin nimittäin jokin aika sitten Coopin kylmätiskistä yhden Coopin oman tuotteenMelanzane zucchine peperoni grigliati surgelati 450 g” (grillattu ja pakastettu munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika) ja päätin kokeilla sitä Talleggin broilerinfileen kera. Valmistaminen on helppoa. Pane uunipataan / uunivuokaan kana ja pakastetut vihannekset, lisää oman harkintasi mukaan mausteita (minä lisään aina vähintään viittä tai kuutta eri maustetta), hapankermaa ja sinihomejuustoa, ja peitä vuoka puoleen asti vedellä tai maidolla. Uunissa vuoka valmistuu 250 asteessa noin 1 h 30 min.

Mitä lisäksi on välillä tapahtunut? Sunnuntaina kävimme pienellä ajelulla / eväsretkellä Laulasmaan maisemansuojelualueella (Lohusalun lahden rannalla). Meidät oli nimittäin kutsuttu syntymäpäiville, jotka pidettiin valtion metsätalouskeskuksen Meremõisan virkistysalueella. Grillasimme nuotiossa lihaa ja perunoita ja nautimme monta tuntia kauniista hiekkarannasta ja rantamänniköstä. Minä käytin valtion metsätalouskeskuksen (Riigimetsa Majandamise Keskus, RMK) perustamaa lepoaluetta elämässäni ensimmäistä kertaa ja olin kokemuksestani myönteisesti yllättynyt! Sen, joka haluaa myös maksutta lomailla jossain Viron luonnon kauniissa paikassa, kannattaa käydä näillä sivustoilla –> loodusegakoos.ee/kuhuminna (minne mennä), jossa voi etsiä itselleen sopivan ajanviettovaihtoehdon eri luokkien kautta, esimerkiksi: Õpperada (opintopolku), Matkarada (retkipolku), Rattarada (pyöräilyreitti), Maastikusõidurada (maastoajoreitti), Telkimisala (telttailualue), Lõkkekoht (nuotiopaikka), Kattega lõkkekoht (katettu nuotiopaikka), Metsaonn (metsämaja), Metsamaja (metsämökki), Loodusmaja (luontomökki), Külastuskeskus (vierailukeskus), Teabepunkt (tietopiste), Vaatetorn (näköalatorni), Puhkekoht (lepopaikka), Matkavõimalus (retkimahdollisuus), Telkimisvõimalus (telttailumahdollisuus), Invavõimalus (vammaismahdollisuus) jne.


Niin, ja kaiken päätteeksi viikon huipputapahtuma! Estella Elishevan (nyt jo 15-vuotias) Bat Mitzvah -seremonia ja tentti Tallinnan juutalaisessa synagogassa! No, 12-vuotta hän täytti jo kolme vuotta sitten (ja blogin siitä voit lukea TÄSTÄ), mutta tänä vuonna hän teki myös virallisten juutalaisten tapojen mukaisen Bat Mitzvah -rituaalin ja sai vastaavan sertifikaatin. Paljon onnea!

Tämä tällä kertaa! Halauksia!


 

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!
Helena-Reet: Kultainen avainkimppu, jolla taivaanportit aukeavat; eiliset toimet puutarhassa + megahyvä KARHUNLAUKKASALAATTIRESEPTI!
Helena-Reet: Äitienpäivä + toukokuun puuhia puutarhassa
Helena-Reet: Lag BaOmer, Valpurinyö, Siivoustalkoot ”Teeme ära!”, Eläintarhassa käynti, ”Pingviininpoika Lolon seikkaulut” jne. + kuten aina, joitakin mukavia RUOKAJUTTUJA!
Helena-Reet: Yhteenveto kuluneista viikoista + PALJON KUVIA!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory