Mainos:Helena-Reet: Kolmas punkkirokote ja suunnitelmat tälle päivälle

Helena-Reet: Kolmas punkkirokote ja suunnitelmat tälle päivälle

NordenBladet – Lähes kuukausi on kulunut edellisestä blogista… pahoitteluni! No, en pääse mitenkään takaisin siihen päivittäiseen tai edes joka toinen päivä tapahtuvaan blogin kirjoittamiseen, vaikka haluaisin. Kesäkuun loppu kului Marguksen kanssa eron ns. loppuvaiheeseen ja heinäkuun alku Viron kansallismuseon näyttelyn pystyttämiseen. Nyt olen kotona ja tuntuu siltä, että on melkein mahdollisuus pitkästä aikaa hengähtää.Heräsimme tänään kello kahdeksalta (jaaa, nukun viime aikoina hyvin pitkään ja uskon, että se liittyy jotenkin painon nousuun. Hyvä ruokahalu = hyvä uni, mitä suurempi paino = sitä suurempi/pitempi uni). Ivanka Shoshana kävi eilen hammaslääkärissä ja on torstaihin asti isovanhempien luona Mõigussa. Estella Elishevalla päättyi jalkapalloleiri, jolla hän loukkasi sekä lonkkansa että peukalonsa, ja on nyt levossa ja paranee… Hieno ajoitus tietysti, että hän voi kansallismuseon näyttelyn avajaisissa kuitenkin soittaa viulua. Helle, jota en ehdottomasti valita, kuitenkin painostaa vähän… en haluaisi tehdä mitään muuta kuin siemaista kylmän oluen, mutta PAINO!! + TYÖTEHTÄVÄT!! muistuttavat itsestään joka askeleella. Kylmä olut voitti siitäkin huolimatta 😀
Kun aamiainen oli syöty, tein puutarhassa suunnitelmia päivän ja tämän viikon varalle. Ensi viikolla meillä on näyttelyn avaaminen, ja sen valmisteluja on vielä tehtävänä runsaasti. Puutarhakin vaatii huomiota ja ei voi jättää mainitsematta sitäkään, että uutisten ilmestyminen kymmenelle NordenBladet + OHMYGOSSIP -sivulle on minun vastuullani… Toisin sanoen töitä riittää.

Sain tänään kolmannen punkkirokotteeni uudessa Sakun omalääkärikeskuksessa (Tiigi-katu 9) ja otin tuosta rakennuksesta ihan kuvankin! Meidän uusi omalääkärikeskuksemme on niin kaunis! Nyt seuraava rokotus punkkia vastaan on vasta kolmen vuoden kuluttua.

Tänään sitten nämä puuhat odottamassa:

– Vielä yksi tai kaksi erillistä blogia Tartossa käynnistä Kansallismuseon näyttelyn ”Meidän kodin noitakeittiö” valmisteluista ja paluumatkasta Tallinnaan (kuten aina, pidän päätieltä poikkeamisesta – tällä kertaa tuli ajetuksi Jõgevan ja Põltsamaan kautta).
– Puutarhatyöt (ruohonleikkuu… sen luultavasti työnnän Allanin harteille, jos häneltä jää ohjelmoinnilta aikaa)
– Näyttelyn avajaisten lopullisen osallistujaluettelon laatiminen
– Viimeiset valmistelut näyttelyyn (meitä esittelevien tekstien tekeminen, QR-koodien tekeminen ja vielä yhtä ja toista pienempää näyttelyyn liittyvää valmistelua)
– Illallinen (aion tehdä tuoretta salaattia ja armenialaista saslikkia uunissa)
– Jos ehdin, minun pitäisi työskennellä myös ElishevaShoshana.com-verkkokaupan parissa (lisätä maalauksia myyntiin) + tehdä aivan uusi tuoteluokka, josta voi ostaa myös alkuperäismaalausten kopioita (reproja)

Halauksia!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory