Mainos:Helena-Reet: Tartossa kansallismuseossa käynti, miehet parturoivat itsensä kaljuiksi + tunnustus: Kyllä, minulla on uusi mies!

Helena-Reet: Tartossa kansallismuseossa käynti, miehet parturoivat itsensä kaljuiksi + tunnustus: Kyllä, minulla on uusi mies!

NordenBladet – Keskiviikkona lähetin nuorimman tyttäreni Ivanka Shoshanan (kahdessa ensimmäisessä kuvassa) Mõiguun isoäidin ja isoisän luo ja tein valmisteluja torstaiseksi Tarttoon ajoksi. Minun Viron kansallismuseossa (Eesti Rahva Muuseum, ERM) järjestettävä taidenäyttelyni avaa ovensa jo heinäkuussa ja siksi olen täydessä työn touhussa. Koska se on elämäni ensimmäinen näyttely ja heti niin arvokkaassa paikassa, olen hyvin jännittynyt. Tietysti haluan, että kaikki olisi täydellistä ja että yleisö pitäisi näyttelystä 🙂 Onneksi museon puolelta osallistuvat vanhat tekijät, joilla on pitkä kokemus näyttelyiden järjestämisestä ja jotka antavat kullanarvoisia neuvoja ja tarjoavat sekä henkistä, fyysistä että aineellista tukea. Huipputason tiimi! Todellakin tuntuu, että olen heidän muodossaan mega blessed! Kiitos!

Lähdimme Sakusta Tarttoa kohti matkaan torstaiaamuna. Kuljimme, kuten aika Raplan ja Türin kautta, joissa tutkimme antiikki- ja vanhan tavaran puoteja. Museoon saavuimme kello 14.00. Purimme tavaramme (tällä kertaa vein pääosan keramiikasta) ja pohdimme näyttelyn johtajan Kristjan Raban ja näyttelyn mestarin Arvin kanssa näyttelyn tilasuunnitelmaa. Minne tulee seinä, minne hylly, mitä asetetaan millekin seinälle jne. Onneksi museon puolelta apuna on monta mestaria (Arvi Tragel ja Tiit Sibul), jotka rakentavat tukirakenteet luonnokseni perusteella. Heinäkuun alussa pystytämme kaiken ja uskon, että heinäkuun toisesta viikosta alkaen näyttelyä voi jo käydä katsomassa!!!! OMG!!!! Nipistäkää minua, kun tästä tulee todellisuutta! Olemme Ivanka Shoshanan kanssa nähneet näyttelyä varten vaivaa kaksi vuotta (maalanneet ja tehneet keramiikkaa yhdessä) ja koska näyttelyssä esittelemme myös omaa tavaramerkkiämme Elisheva & Shoshana (katso brändistämme lisää tästä –> ElishevaShoshana.com), niin tästä näyttelystä tulee meidän kolmen (minun ja kahden tyttäreni) yhteisnäyttely. How cool is that?! So excited!!!

Tein keramiikastamme ennen näyttelyyn viemistä myös kuvia, mutta valitettavasti tein ne niin väärässä valaistuksessa ja kiirehtien, että 99 % kuvista epäonnistui täydellisesti. Suorastaan kadun, etten ottanut apuun ammattivalokuvaajaa. Toivomme kuitenkin, että näyttelyssä kaikki astiat jäävät ehjiksi ja että voin kuvata niitä joskus myöhemmin ja asettaa myyntiin.

(blogi jatkuu kuvagallerian jälkeen)


Museossa käynnin jälkeen menin ensin pikkusiskoni Hanna-Liisan luokse ja sitten suuntauduimme isosiskon luokse. Tartossa käynti on sen puolesta aina extrakiva, että voi tavata myös sisaret! Ja minulla on todellakin maailman kivoimmat, lahjakkaimmat ja mahtavimmat siskot! Allanilla (uudella miehelläni), oli myös Tartossa työtapaaminen ja hänellä sattui sinne matkalla pieni kolari (hän nimittäin yritti vanhassa kaupungissa survoa ison maasturinsa pienestä kongista sisäpihalle suoraan toimiston pihaan, mutta ajoi vahingossa auton molemmat kyljet naarmuille… hahhaaa.. no, tekevälle sattuu. Onneksi on olemassa sellainen asia kuin Kaskovakuutus).

Aivan, en olekaan oikeastaan kirjoittanut teille siitä vielä. :// Erosin miehestäni ja kahden lapseni isästä, jonka kanssa olin asunut yli 17 vuotta yhdessä, noin puolitoista vuotta sitten lopullisesti. Yritimme kyllä pelastaa suhdettamme vuosien ajan, mutta yhdellä hetkellä se ei ollut enää mahdollista. Yksinkertaisesti kasvoimme erillemme. Erot ovat vaikeita ja hölmöjä ja sanon suoraan, että se on niin hankala ja kipeä aihe, etten vielä tänäänkään tunne, että haluaisin / pystyisin selvittämään aihetta julkisesti kovin pitkään ja perusteellisesti. Lyhyesti sanon vain sen, että kyllä, en enää asu pitkäaikaisen elämänkumppanini ja kahden suloisen tyttären isän Marguksen (51) kanssa yhdessä ja että kyllä, minulla on jo yli vuoden ajan erittäin mukava, rakastava ja hyvä uusi avopuoliso – Allan (35), jonka kanssa olen hyvin, hyvin onnellinen yhdessä. Joskus minusta tuntuu, että nykyajan miehet vanhenevat nopeasti, päästävät itsensä veltoiksi, muuttuvat joko laiskoiksi tai passiivisiksi ja naiset tarvitsevat rinnalleen nuorempia, elinvoimaisempia ja toimeliaampia miehiä! Se kuvio, jossa mies on vanhempi ja nainen nuorempi, ei enää maailmassa toimi. Ainakin minun osaltani on niin. On täysin normaalia, että aktiivinen ja menestyvä nainen etsii 10-15 vuotta nuorempaa miestä.

Mutta takaisin blogin pariin. Kun museossa oli käyty ja kolarit tehty :D, menimme kauppaan ja sitten Emajoen rannalle Vorbuseen vanhemman siskon Marien ja hänen uuden puolisonsa Raidon luokse. Illalla nautimme erilaisia herkkuja, pelasimme pokeria, kävimme saunassa, rupattelimme, nautimme ruoasta ja oli paljon hupiakin, kun miehet päättivät ajaa päänsä kaljuiksi. Hahhaaaa. No, heille vain tuli sellainen ajatus. No, ja katsokaa tätä taivasta! Mystinen!

XOXO


Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:

Helena-Reet: Kylän juhannuskokko, toinen koronarokote, puutarhatyöt ja mukava lauantai-ilta Keilassa ravintolassa Legends Diner + VALOKUVAT!
Helena-Reet: Heraproteiinista ja rauhallisesta päivän alusta, uudesta ajettavasta ruohonleikkurista, Invanka-setistä ja lisäksi tästä päivästä…
Helena-Reet: Kesä!!! Meidän viikonloppumme + ISO KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!
Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!
Helena-Reet: Kultainen avainkimppu, jolla taivaanportit aukeavat; eiliset toimet puutarhassa + megahyvä KARHUNLAUKKASALAATTIRESEPTI!
Helena-Reet: Äitienpäivä + toukokuun puuhia puutarhassa
Helena-Reet: Lag BaOmer, Valpurinyö, Siivoustalkoot ”Teeme ära!”, Eläintarhassa käynti, ”Pingviininpoika Lolon seikkaulut” jne. + kuten aina, joitakin mukavia RUOKAJUTTUJA!
Helena-Reet: Yhteenveto kuluneista viikoista + PALJON KUVIA!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory