Mainos:Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!

Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!

NordenBladet – Virossa oli tänä yönä niin lämmintä, että nukuin ikkuna täysin avoinna. Aamulla heräsin kello kahdeksalta ja sitten tein ohukaisia, joita nautimme viime vuonna metsästä kerätyistä mustikoista tehdyn tuorehillon kera. Tämä päivä onkin kulunut pääosin ruokaa valmistaen ja ruoasta nauttien. Millaista ylellisyyttä!

Uskon, että on suurta ylellisyyttä, kun sinulla on aikaa (löydät sen ajan!) ja vietät sen perheen kanssa. Minulla on ollut kotiapulaisia (jotka ovat samalla hoitaneet myös puutarhurin, kokin ja lastenhoitajan tehtäviä) vuosien ajan, mutta nykyisin haluan tehdä kaiken itse. Nautin siitä ja olen sitä mieltä, että se on suurempaa ylellisyyttä kuin kotiapulaisten pitäminen. Ehkäpä, jos yritysten kanssa tulee vielä kiireisempiä aikoja, ostan välillä apua myös ulkopuolelta, mutta jos siihen ei ole suoranaista tarvetta, yritän itse tehdä kaiken ja suunnitella liiketoimintani ja puuhani siten, että elämä ei muuttuisi oravanpyöräyritysten perustamiksi ja yhä uusien ja uusien huippujen valloittamiseksi. Miksi? Siksi, että minulla on se mahdollisuus, mahdollisuus suunnitella omaa ajankäyttöä itse! Ylellisyys on itse nauttia omasta kodista, itse olla omien lasten kanssa yhdessä 100 %, vapaus itse valita ruokaa ja valmistaa sitä sydämellä ja tarjoilla sitä perheelle kauniisti.

Täksi aamuksi tein ohukaisia, Estella Elisheva teki itselleen smoothin ja ajoi polkupyörällä Sakuun jalkapallotreeneihin. Sitten siivosin, pesin pyykkiä ja ryhdyin siivoamaan lasten kesähuonetta. En tiedä miten se tapahtuu, mutta minulle vain kerääntyy tavaroita… siellä, missä on vapaata tilaa, sinne kerääntyy tavaroita ennemmin tai myöhemmin :D. Luulen, että jos minulla olisi 1.000- tai 2.000-neliöinen talo, silloinkin jonain hetkenä tulisi olemaan tilasta puutetta. Jos huomenna sää pettää, lapset leikkivät kesähuoneessa, eivät ulkona. Huomiseksi on suunniteltu meillä puutarhassa pidettävät Estella Elishevan (huomenna 15-vuotias!!!) ja Ivanka Shoshanan (23. toukokuuta 13-v.!!!) pienet yhteiset syntymäpäivät. OMG! He ovat jo niin isoja!

Lounaaksi tein kvinoaa, jauhelihakastiketta ja karhunlaukkasalaattia (joooooo, juuri sitä megahyvää salaattia, jonka reseptin julkaisin TÄSSÄ). Katoin pöydän ulos ja nautimme ihmeen hyvää ruokaa ihmeen kauniilla säällä! Sitten kävin kaupassa ja tein huomiseksi lasten syntymäpäiväksi kaksi mansikka-banaani-kermakakkua! Nyt alan valmistaa ruokia huomiseksi ja illalla tulevatkin jo ensimmäiset vieraat – isosisko Marie poikansa Laurin kanssa 🙂

Halauksia! Pikaisiin blogipostituksiin!

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Kuvat: NordenBladet / Helena-Reet Ennet


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory