Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat

Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat

NordenBladet – Eilen kävin neuvotteluita verkkokaupan Kaup24 (DLB Trading OÜ) kanssa ja solmin seitsemäksi kuukaudeksi Myyjän sopimuksen, Agenttisopimuksen ja Tietojenkäsittelysopimuksen. Ohhoh, yhteensä tutustuin noin kuusikymmensivuiseen ehtojen ja erityisehtojen pakettiin, annoin digitaalisen allekirjoituksen ja nyt odotan myös heidän allekirjoitustaan ryhtyäkseni myymään. Eikös sitten seitsemän kuukauden kuluttua selviä, kannattiko pitää itseä siellä myyjänä vai ei, jatkanko sopimusta vai enkö.

Olen kuullut Kaup24:stä paljon ristiriitaisia mielipiteitä, sekä hyviä että erittäin huonoja. Päätin silti kokeilla omalla riskilläni. Hieman epävarma tunne oli huomata, ettei siellä ollut (ainakaan samalla markkinasektorilla) laajalti tunnettuja virolaisyrityksiä. Mutta jonkunhan pitää olla ensimmäinen. Joten pian voitte ostaa Elisheva & Shoshanan tuotteita myös Kaup24-ympäristön (verkkokaupan) kautta!

(blogi jatkuu Elisheva & Shoshanan tuotekuvien jälkeen)


Kuvat: ElishevaShoshana.com

Eilen tein myös lehtitilauksia, väsyneenä jatkuvasta netissä lukemisesta. On mukava istua, juoda kahvia ja selata oikeaa lehteä. Minulle tulee talouslehti Äripäev ja yleensä myös maaseudun viikkolehti Maaleht, mutta ajattelin, että tilaan vaihtelun vuoksi vielä jotakin. Otin kuukaudeksi sanomalehden Õhtuleht (17,90), kolmeksi kuukaudeksi viikkolehdet Kroonika (18,75) ja Eesti Ekspress (24,15) sekä vuodeksi aikakauslehden Buduaar (26 EUR). Haluaisin tilata kotiin myös ulkomaisia lehtiä (skandinavialaisia julkaisuja), mutta viime kokemus oli hyvin kehno ja en enää ole varma, haluanko kokeilla uudelleen. Se oli tosin vuosia sitten, kun tilasin ulkomailta lehtiä, mutta ne tulivat niin sattumanvaraisesti ja välillä jopa narulla sidottuina kuukauden myöhässä, jolloin ne eivät enää olleet kiinnostavia. Sitä ennen ne oli jo ehditty lukea verkossa.

Ai niiiiin… ajattelin, että osallistuisin vaihtelun vuoksi asiakasarvontoihin. Tartuin heti useampaan mahdollisuuteen. Niinpä minulle on pian voittoina tulossa kaksi autoa ja skootteri… hahhaaa. 🤣 Leimopoyritys Eesti Pagar arpoo Fiat500:n, ja Coop-kaupan kortilla ostamalla on mahdollisuus joka kuukausi osallistua auton arvontaan ja voittaa Toyota RAV4, Coopissa oli myös luotu Fentimans-tiski, josta ostamalla voittaa retrohenkisen Keeway Zahara -skootterin. Otin siis oitis monta kappaletta. Eesti Pagarilta kokeilimme mansikka-raparperileivosta, ”Pääkaupungin leivosta” ja porkkanaleivosta, Fentimansilta ostin Premium Indian -tonicin ja Sparkling Raspberry -limsan. Pidän uusien tuotteiden kokeilemisesta, mutta vähintään 90 % ruokapöydästä suosittelen aina kattamaan itse valmistetulla kotiruoalla. Minun mottoni on, että mitä vähemmän valmisruokia / kaupan juomia, sitä parempi! Luulen, että jos asuisin yksin, en käytännössä ostaisi kaupasta mitään (tarkoitan valmista ruokatavaraa).

Nyt alan laatia yhtä jännää matkaprojektia: “Automatka Virosta Etelä-Espanjaan Latvian, Liettuan, Puolan, Tšekin, Itävallan, Italian, Monacon ja Ranskan kautta” ja sitten lähden Ivanka Shoshanan kanssa savipiiriin.

Kaunista torstaita teille! Halauksia!

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!
Helena-Reet: Kultainen avainkimppu, jolla taivaanportit aukeavat; eiliset toimet puutarhassa + megahyvä KARHUNLAUKKASALAATTIRESEPTI!
Helena-Reet: Äitienpäivä + toukokuun puuhia puutarhassa
Helena-Reet: Lag BaOmer, Valpurinyö, Siivoustalkoot ”Teeme ära!”, Eläintarhassa käynti, ”Pingviininpoika Lolon seikkaulut” jne. + kuten aina, joitakin mukavia RUOKAJUTTUJA!
Helena-Reet: Yhteenveto kuluneista viikoista + PALJON KUVIA!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory