Mainos:Helena-Reet: Se tunne, että haaveilet jostain poikkeuksellisesta ja todellisuus onkin VIELÄKIN PAREMPI! + Netflixin sarjat Squid Game, Alice in Borderland jne.

Helena-Reet: Se tunne, että haaveilet jostain poikkeuksellisesta ja todellisuus onkin VIELÄKIN PAREMPI! + Netflixin sarjat Squid Game, Alice in Borderland jne.

NordenBladet – Tämän viikon tunnussanoja ovat: rakkaus, rakkaus, vielä vähän rakkautta, myöhään herääminen, myöhään nukkumaan, poikkeuksellisen paljon Netflixin sarjoja ja valmistelut viikonloppua varten! Huomenna 22. lokakuuta täyttyy meillä Allanin kanssa puolitoista vuotta tutustumisesta. Niin upeaa, olen todella niin onnellinen hänen kanssaan! Joka ei usko, niin voin nyt omasta kokemuksestani 100-prosenttisesti vakuuttaa, että sielunkumppanuus ja maksimaalinen yhteensopivuus (sekä henkinen että seksuaalinen) on olemassa! Suokoon Kaikkein Korkein, että se olisi ikuista!

Tarkemmin – kuvitelkaa, että haaveilette jostain poikkeuksellisesta ja todellisuus onkin vielä parempi! Allanin kanssa meillä on sellainen tunne koko ajan – joka aamu, joka keskipäivä, joka ilta, jokainen yhdessä ja erossa oltu hetki. Me emme väsy esittämästä toisillemme kohteliaisuuksia ja huolehtimasta toisistamme ja kunnioittamasta toisiamme. Hän on voimakas ja hallitseva johtaja, jota olen koko elämäni ajan elämääni odottanut! Häntä on helppo rakastaa, sillä kun mies tekee miesten asioita ja nainen on naisellinen, niin jo luonnon puolesta on säädetty niin, että kaikki sujuu. Hän tietää aina, mitä tekee, ja niin helppoa on ”yksinkertaisesti olla”. Varsinkin vielä siksi, että omassa työelämässäni olen itsekin johtaja ja päätösten tekijä. Omasta mielestäni olen hyvinkin suora, päätöskykyinen, itsevarma, tietoinen ja hallitseva, ja niin huippumahtavaa on tuntea, että mies on VIELÄ PALJON (päätös)kykyisempi ja hallitsevampi. Tulevaisuus voi muuttua vain paremmaksi! Kuvitelkaa minua, minua luovuuksineni, ja häntä harkitsevine päätöskykyineen ja johtamistaitoineen. Kuvitelkaa minua, minun 25-vuotista maailmanlaajuisen median kokemuksineni ja tuttavuuksineni ja häntä seinästä-seinään tietotekniikkatietoineen ja taitoineen. IT-alalla ei ole koodia, jota hän ei pystyisi kirjoittamaan tai ”murtamaan”. Minä mahtipontisine ja loputtomine ideoineni ja hän tietoineen ja ratkaisuineen… Me olemme fucking super couple! Excuse-moi… my language… Se on adrenaliini, joka meillä yhdessä ollessa ei lopu!

Jonakin päivänä meillä tuli muuten puheeksi suhteet ja hän sanoi: ”Olen niin onnellisessa suhteessa sinun kanssasi”. En salaa sitä, rehellisesti sanottuna, se oli megahyvä kuulla ja tunnen häntä kohtaan samaa! Jos hyvin rehellinen olla, toisinaan minä ihan häpeän, että kaikki on niin hyvin ja olen niin onnellinen. En halua ylpeillä onnellani, mutta en pysty sitä pitämään sisällänikään. Rakkaus antaa siivet, minulle meidän rakkautemme antaa sellaisen tunteen, että kaikki on mahdollista!

Huomenna meidän tutustumisestamme täyttyy puolitoista vuotta ja koska meillä se on perinteinen lasagne- ja kakkupäivä (lue lisää TÄSTÄ), niin tänään tein kakun, jotta se kaunistaisi pöytää heti aamulla. Tällä kertaa keksin uuden reseptin. Esimerkiksi lisäsin kakkuun megamaistuvaa Marmitonin pistaasipähkinähalvaa. Ostin huvikseni myös kaksi Viron loton juhla-arvontakuponkia (5 EUR/kpl), luodakseni aamuun vieläkin lisää jännitystä. Huomenna meitä odottaa lisäksi Pärnun spa-hotelli Viikingin vesi- ja saunakeskus sekä ravintola. Majoitumme samoin Viikingissä.


Ja mitä vielä?

Tällä viikolla olemme luultavasti katselleet TV:tä yhtä paljon kuin viimeisten kahden vuoden aikana yhteensä. Hahhaaaa… Olen viettänyt vuoteessa epänormaalin paljon aikaa. Katsoimme yhden kauden eteläkorealaisesta draamasarjasta Squid Game, joka on ollut 17. syyskuusta lähtien Netflixissä saatavana ja joka on samalla katsotuin sarja. Oliko raakaa? Oli! Pidinkö? Erittäin paljon! Mutta en siitä, että näin verta, vaan siitä, että siellä oli hyvin paljon tilanteita ”elämästä itsestään”. Rikkailla on omat sääntönsä, moraalinormeilla ei ole kaikille samoja rajoja ja mikä tärkeintä – loppuyhteenvetona suuntaamme omaa elämäämme aina itse. Ja suuressa mittakaavassa – peluri jää peluriksi ja ihmisluonteessa on vallalla ahneus. Itse tulee omaa elämää suunnata, itse tulee omista teoistaan vastata ja tehdä tärkeät päätökset, jos ei ole nimenomaan halua olla jonkun sätkynukkena. Helppoa tietä rikastumiseen EI OLE OLEMASSA!

Lisäksi katsoimme Vesa-Matti Loirin filmin ”Tie pohjoiseen”. Samoin huippuhyvä – suosittelen!

Tällä hetkellä on kesken Squid Gamea vähän muistuttava ”Alice in Borderland” (japanilaisten luoma). Ei ole kovin huono, mutta ei myöskään mitään erityistä.

Katso trailerit tästä:Kurr-kurr… Nyt nukkumaan! Hyvää yötä! HALAUKSIA!

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:

Helena-Reet: Viru Hotellin varieteessa revyyteatterin Starlight Cabaret kabareeillasta ”Creme de la Creme” nauttimassa + SUURI KUVAGALLERIA & VIDEO!
Helena-Reet: Kaksi viime viikkoa olemme puuhanneet aktiivisesti kodin parissa tai oikeammin sanottuna kotien parissa + MUUTA JUTTUA!
Helena-Reet: Näyttelyn ”Meidän kodin noitakeittiö” purkaminen Viron kansallismuseossa ja kävijöiden välillä E&S-TUOTTEIDEN ARVONTA!
Helena-Reet: 22. päivä – SE VASTA ON HIENO päivä joka kuukautena!
Helena-Reet: Lasten rokottaminen, käynti televisiotornissa, ravintolassa Piritalla, Kuusalussa Jõekäärun maatilalla taimenia kalastamassa yms. kiinnostavaa!
Helena-Reet: Mitä se oli, mitä minulle tapahtui?
Helena-Reet: Meidän elämämme maalla eli Kardashianit virolaiseen tapaan… tai mitä tahansa + Resepti: Aasialaisperäiset mausteiset naudansuikaleet terävässä kastikkeessa
Helena-Reet: 4 syntymäpäivää (SUURI KUVAGALLERIA!)
Helena-Reet: Kolmas punkkirokote ja suunnitelmat tälle päivälle
Helena-Reet: Tartossa kansallismuseossa käynti, miehet parturoivat itsensä kaljuiksi + tunnustus: Kyllä, minulla on uusi mies!
Helena-Reet: Kylän juhannuskokko, toinen koronarokote, puutarhatyöt ja mukava lauantai-ilta Keilassa ravintolassa Legends Diner + VALOKUVAT!
Helena-Reet: Heraproteiinista ja rauhallisesta päivän alusta, uudesta ajettavasta ruohonleikkurista, Invanka-setistä ja lisäksi tästä päivästä…
Helena-Reet: Kesä!!! Meidän viikonloppumme + ISO KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!
Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!

Kuvat: NordenBladet / Helena-Reet Ennet


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory