Mainos:Helena-Reet: Näyttelyn ”Meidän kodin noitakeittiö” purkaminen Viron kansallismuseossa ja kävijöiden välillä E&S-TUOTTEIDEN ARVONTA!

Helena-Reet: Näyttelyn ”Meidän kodin noitakeittiö” purkaminen Viron kansallismuseossa ja kävijöiden välillä E&S-TUOTTEIDEN ARVONTA!

NordenBladet – Se oli vasta äskettäin, kun heinäkuussa viikon ajan yhtä jaksoa rakensimme oman koko perheen näyttelymme. Viime viikonloppuna kävimme Tartossa purkaaksemme yli kolme kuukautta Viron kansallismuseossa olleen näyttelyn. Niiden kävijöiden kesken, jotka osallistuivat kansallismuseon osallistumissalissa meidän E&S-rohdoskasvipeliimme, arvoimme myös 5 hienostunutta Elisheva & Shoshana -lahjasettiä!

Siinä missä näyttelyn pystyttäminen vaati paljon valmistelutyötä, suunnittelua ja rakentamista sekä aikaa (pystytimme näyttelyä usean henkilön voimin yli viikon), niin tavaroiden purkamisesta ja pakkaamisesta selvisimme nopeammin. Kun näyttelyä varten veimme Tallinnasta Tarttoon näyttelyyn asetettavia maalauksia, saviastioita, rohdoskasveja ja E&S-tuotteita viidellä eri kerralla, niin pääosan taidenäyttelystä kuljetimme takaisin yhdellä kertaa. Ihmettelin itsekin, miten paljon esineitä on mahdollista saada mahtumaan yhteen autoon! Hahhaaa.

Aamiainen ravintolassa Tikupoiss (Paiaristi, Imaveren kylä, 72401). Tällä hetkellä minun suosikkipysähdyspaikkani Tallinnan-Tarton maantien varressa. Hinnat ovat tosin hieman kalliita, mutta ruoat joka tapauksessa erittäin maukkaita. Ostimme heidän herkullisia unikkosämpylöitään mukaankin!Viron kansallismuseo ERM (Eesti Rahva Muuseum) on monipuolisista ja vaikuttavista näyttelyistään ja jättimäisistä museotiloistaan tunnettu ja suosittu sekä Virossa, Baltian maissa että Skandinavian maissa. Oman taiteen esittely ERM:ssä on jokaisen taiteilijan haave! Olen yksi niistä vähäisistä onnellisista, jotka voivat sanoa, että tuo haave on täyttynyt! Eikä siinä kaikki, olin niin onnellinen, kun kuulin, että kiinnostus näyttelyämme kohtaan oli erittäin suurta ja näyttelyn vierailijamäärät tekivät uusia ennätyksiä siitä huolimatta, että oli ns. korona-aika. Oli hienoa kuulla, että minun näyttelysalini oli koko ajan kansaa täynnä! Se näkyi myös arvontalipukkeiden määrässä (niitä oli niin runsaasti!) ja oikeastaan jo näyttelyn avajaisissa, joihin kokoontui suuri osa virolaisen kulttuurin kermasta. Ja niin, minun täytyy mainita ja kertoa suurella ylpeydellä — MINUN NÄYTTELYSSÄNI KÄVI JA AVAJAISISSA KÄYTTI PUHEENVUORON MYÖS VIRON UUDEKSI PRESIDENTIKSI VALITTU HRA ALAR KARIS!!! How cool is that?! Jaaaah, nipistäkää minua! Niiiiii upeaa!!!!! Superkohteliaisuus meille! KIITOS!!!! 🙂

ERM herätti kesällä suurta huomiota myös fantastisella satunäyttelyllään, joka purettiin samaan aikaan ”Meidän kodin noitakeittiön” kanssa ja odottaa nyt pystyttämistään uudessa maassa! ERM:n näyttelyistä vastaava johtaja Kristjan Raba paljasti, että tällä hetkellä näyttelyä haluaa itselleen esille jo neljä maata! WOW!

Olen saanut teiltä erittäin paljon kysymyksiä tyyliin: Haluan tehdä oman näyttelyn, mitä minun pitäisi tehdä?, Miten näyttely järjestetään?, Mitä asioita tulisi ottaa huomioon näyttelyä järjestettäessä?, Missä voisi tehdä oman näyttelyn? Ketkä saavat tehdä oman näyttelyn? Maksetaanko näyttelyn tekemisestä vai pitääkö itse maksaa? Millaisia kustannuksia näyttelyn järjestämiseen liittyy?, Paljonko näyttelyn järjestäminen maksaa?, Mistä pitäisi aloittaa, kun haluaa tehdä oman näyttelyn?, Voisinko minäkin järjestää Viron kansallismuseossa oman näyttelyn?, Miten omalle taiteelle saisi huomiota? jne. jne… Tällaisia kysymyksiä on tullut hyvin, hyvin paljon. Lupasin Viron kansallismuseolle, että julkaisen heidän kotisivullaan (erm.ee) myös näyttelyn blogin – se tulee varmasti! Minusta se olisikin järkevintä tehdä kysymys-vastaus -tyyliin. Kun se toteutuu, annan teille ehdottomasti siihen linkin myös tässä blogissa, niin voitte siirtyä lukemaan sitä! 🙂

Alla hieman kuvia näyttelystä ja sen pystyttämisestä… + meidän lounaamme Viron kansallismuseon ravintolassa Pööripäev (Muuseumi tee 2, 61714 Tartto)… ja sitten arvonnan pariin!!!

Arvonta!!! Kaikki, jotka näyttelyssämme kävivät, saivat osallistua myös erityiseen arvontaan. Sitä varten laadimme sellaisen kivan pelin, jossa taulukosta tuli löytää erilaisia rohdoskasveja – kamomilla, voikukka, kevätesikko, mesiangervo, maitohorsma, puna-apila, kärsämö, tyrni ja rohtovirmajuuri. Kaikkien niiden kesken, jotka pelasivat peliä ja jättivät lipukkeen arvontalaatikkoomme, arvoimme VIISI VOITTAJAA!

Voittajille lähetämme ylellisen lahjapussillisen Elisheva & Shoshanan tuotteita!

Viisi voittajaa ovat:

Ronja Kask
Allan Padar
Rain Roball
Kätlin Väär
Lily Laanemäe

Kiitos kaikille osallistujille ja paljon onnea voittajille! Otamme teihin yhteyttä ja sovimme, minne lahjapakettinne lähetämme!Ja tämän päivän blogipostituksen lopetukseksi…

Haluan sydämestäni kiittää Viron kansallismuseota. Oli erittäin miellyttävää, inspiroivaa ja upeaa tehdä kanssanne yhteistyötä! Suurkiitos teille tuosta mahdollisuudesta! Kiitokseksi lahjoitin museolle myös yhden oman maalaukseni – ”Osmankäämi, jota ei ole”. Maalauksesta voitte lähemmin lukea TÄSTÄ ja TÄSTÄ. Alla maalausta luovuttamassa Viron kansallismuseon näyttelyiden järjestämisestä vastaavalle johtajalle Kristjan Raballe.

KIITOS! 🙂

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:
Helena-Reet: 22. päivä – SE VASTA ON HIENO päivä joka kuukautena!
Helena-Reet: Lasten rokottaminen, käynti televisiotornissa, ravintolassa Piritalla, Kuusalussa Jõekäärun maatilalla taimenia kalastamassa yms. kiinnostavaa!
Helena-Reet: Mitä se oli, mitä minulle tapahtui?
Helena-Reet: Meidän elämämme maalla eli Kardashianit virolaiseen tapaan… tai mitä tahansa + Resepti: Aasialaisperäiset mausteiset naudansuikaleet terävässä kastikkeessa
Helena-Reet: 4 syntymäpäivää (SUURI KUVAGALLERIA!)
Helena-Reet: Kolmas punkkirokote ja suunnitelmat tälle päivälle
Helena-Reet: Tartossa kansallismuseossa käynti, miehet parturoivat itsensä kaljuiksi + tunnustus: Kyllä, minulla on uusi mies!
Helena-Reet: Kylän juhannuskokko, toinen koronarokote, puutarhatyöt ja mukava lauantai-ilta Keilassa ravintolassa Legends Diner + VALOKUVAT!
Helena-Reet: Heraproteiinista ja rauhallisesta päivän alusta, uudesta ajettavasta ruohonleikkurista, Invanka-setistä ja lisäksi tästä päivästä…
Helena-Reet: Kesä!!! Meidän viikonloppumme + ISO KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!
Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!

Kuvat: NordenBladet / Helena-Reet Ennet


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory