Mainos:Helena-Reet: 22. päivä – SE VASTA ON HIENO päivä joka kuukautena!

Helena-Reet: 22. päivä – SE VASTA ON HIENO päivä joka kuukautena!

NordenBladet – Kaikki tämän viikon aamut ovat minulla olleet huippumukavia – rauhallisia aamiaisia (yrttitee tai kahvi maidon kera, kaurahiutalepuuro, raejuusto, keitetty punajuuri, lohi, tuore tomaatti ja kurkku, vapaiden kanojen munia naapuritilalta ja itse paistettua leipää) ja 1-2 tuntia kauneus- ja/tai hyvänolon aikaa itselle! Maanantaina hierontaa 90 min., tiistaina depilaatio ja kulmien huolto, keskiviikkona hiushoito, uinti ja SPA. Tänään taas hiushoito (oikeammin päänahan hoito).

Vuosia kestänyt stressi sai hiukseni erittäin huonoon kuntoon, hyvin paljon hiuksia lähti ja sekin sai todella huolestumaan. Nyt on minua hiusten kroonista lähtöä vastaan auttanut kombo oman kosmetiikkabrändini Elisheva & Shoshanan kehittämistä päänahan- ja huistenhoitotuotteista (Magnesiumia sisältävä Hair Energy Maximus + päänahkasuihke ja Aaloeta sisältävä Syväpuhdistava Detox-päänahanhoitoshampoo), hiusvitamiineista ja darsonvalisaatiolaitteesta eli ns. sähkökampahoidoista, jota käyn tekemässä Sakun perhelääkärikeskuksessa.


Viikko on kulunut nopeasti. Olen tehnyt paljon töitä NordenBladetin parissa (käänsin uutisjuttuja, teimme hakukoneoptimointia, teimme uusia liitännäisiä, suunnittelimme tuoreempaa ja matkapuhelinystävällisempää muotoilua, asetimme paikalleen vuoden tavoitteet ja suunnittelemme, miten sivustoa voisi kehittää edelleen). Loputon kasa to-do -luetteloita!

Tänään on suosittua tehdä töitä hotellien loungeissa, lobby-baareissa tai kaupungin hienoissa kahviloissa, mutta minun osaltani se ei toimi. Kyllä, kokous tai tapaaminen on todellakin mukava järjestää niin, mutta työhön uppoutuessani tarvitsen kunnollisen työympäristön – oikealla korkeudella olevan kirjoituspöydän, hiljaisuutta, yksityisyyttä ja rauhaa ollakseni mahdollisimman tehokas. En pidä siitä, että polvellani on kannettava tietokone. Aivoriihi on toisen asia – sen voi järjestää missä vain. Esimerkiksi viimeisen aivoriihen järjestimme eilen SPA:ssa! Kun irtaudutaan tavanomaisesta ympäristöstä, tulee oikein lennokkaita ideoita.

Eilen, 22. syyskuuta meillä Allanin kanssa täyttyi tutustumisesta 1 vuosi ja 5 kuukautta. ❤❤❤ Aika lentää nopeasti!!! Meillä on sen osalta muodostunut oma perinteemme – nimittäin joka kuukauden 22. päivänä eli ”meidän päivänä” meillä on lasagne- ja kermakakkupäivä! Aamiaisen jälkeen Allan vei lapset kaupunkiin kouluun ja meni hoitamaan työasioitaan. Ivanka Shoshanalla oli eilen ekskursio ja hammaslääkäri, ja sen jälkeen hän meni perjantaihin asti isovanhempien luo Mõikun. Allan toi minulle ruusuja, sitten kävimme rentoutumassa ja laatimassa liiketoimintasuunnitelmia SPA:ssa, ja luonnollisesti söimme valmistamaani huippumaukasta lasagnea ja kermakakkua.

Illalla tulivat Tartosta Tallinnaan myös yllätysvieraat Marie ja Raido, jotka pysähtyivät luonamme (kuvat on otettu keväällä, kun kävimme yhdessä naapuritilallamme noutamassa aamiaiseksi kananmunia ja silittelemässä kilejä). Uhhh, minä en sitten siedä sellaisia yllätyksiä! Suunnittelen ajankäyttöni ja sellaiset yllätykset lyövät suunnitelmat moneksi päiväksi sekaisin. Teen aikatauluja, joissa suunnittelen, mihin aikaan mennessä mikäkin asia tulee tehdyksi ja jos näistä ns. itse asetetuista suunnitelmista myöhästyn, tunnen itseni luuserina. Pidän tavoitteista ja niihin pyrkimisestä, silloinkin, kun muut tavoitteille, ajatuksille ja suunnitelmille nauravat…

Mutta no, sisaren ja sisaren miehen osalta teemme poikkeuksen. Heidän kanssaan on todellisuudessa aina erittäin kivaa, paitsi että aika heidän kanssaan on yleensä niin vilkasta :D, niin että heidän kanssaan lomaksi varatun ajan jälkeen tunnen, että tarvitsen uutta lomaa ja siten jatkamalla minulla ei ole aikaa loputtomiin. Pidän ”rauhallisesta ja vakaasta ajan kulumisesta”, puoleen aamuun asti valveilla oleminen ei ole minua varten, ei ainakaan usein. Illan vietimmekin tällä kertaa rauhallisesti – rupattelimme ja katselimme HGTV:stä kiinteistölähetyksiä – Bargain Mansions, My Lottery Dream Home ja Flip or Flop Vegas, joista jäi mieleen hyvin monta hyvää sisustusideaa, jotka herättivät todellisen remontin ja suunnittelun halun. PS! Ne olivat minun ensimmäiset lähetykseni lähes vuoden TV-tauon jälkeen.

Tämä tältä kertaa! Halauksia!

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:
Helena-Reet: Lasten rokottaminen, käynti televisiotornissa, ravintolassa Piritalla, Kuusalussa Jõekäärun maatilalla taimenia kalastamassa yms. kiinnostavaa!
Helena-Reet: Mitä se oli, mitä minulle tapahtui?
Helena-Reet: Meidän elämämme maalla eli Kardashianit virolaiseen tapaan… tai mitä tahansa + Resepti: Aasialaisperäiset mausteiset naudansuikaleet terävässä kastikkeessa
Helena-Reet: 4 syntymäpäivää (SUURI KUVAGALLERIA!)
Helena-Reet: Kolmas punkkirokote ja suunnitelmat tälle päivälle
Helena-Reet: Tartossa kansallismuseossa käynti, miehet parturoivat itsensä kaljuiksi + tunnustus: Kyllä, minulla on uusi mies!
Helena-Reet: Kylän juhannuskokko, toinen koronarokote, puutarhatyöt ja mukava lauantai-ilta Keilassa ravintolassa Legends Diner + VALOKUVAT!
Helena-Reet: Heraproteiinista ja rauhallisesta päivän alusta, uudesta ajettavasta ruohonleikkurista, Invanka-setistä ja lisäksi tästä päivästä…
Helena-Reet: Kesä!!! Meidän viikonloppumme + ISO KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Hygge aamu, hieman mainosta meidän E&S-hittituotteillemme, sulkapallo ja tämä päivä SUURENA KUVAGALLERIANA!
Helena-Reet: Puutarhasta inspiraatiota saanut maalaus ”Lapsuus”, vielä yksi asiakasarvonta, lunastettava lahja, mukavat valtion metsätalouskeskuksen virkistysalueet ja viikon suurtapahtuma! + ISO KUVAGALLERIA KAIKESTA!
Helena-Reet: Elisheva & Shoshanan neuvottelu Kaup24:n kanssa, lehtitilaukset ja asiakasarvonnat
Helena-Reet: Ivanka Shoshanan syntymäpäivä VOL2, huolia, uusi tuija-aita + kiinnostavia vieraita
Helena-Reet: Lasten syntymäpäivät – ruokalista, outfit ja kuvagalleria!
Helena-Reet: Vapaus suunnitella omaa ajankäyttöä on ylellisyyttä, jota rakastan yli kaiken!

Kuvat: NordenBladet / Helena-Reet Ennet


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory