Helena-Reet: Yllätys Allanilta, tämän hetken suosikkiosakkeeni, koti energiatehokkaammaksi ja heinäkuu puutarhassa!

Helena-Reet: Yllätys Allanilta, tämän hetken suosikkiosakkeeni, koti energiatehokkaammaksi ja heinäkuu puutarhassa!

NordenBladet – Miten kaunis päivä! Nukuimme tänään kauan ja loikoilimme toistemme kainaloissa pitkään ja hukutimme toisemme hyväilyihin. Tänään, 22. heinäkuuta on jälleen ”MEIDÄN” päivämme – olemme olleet yhdessä kaksi vuotta ja kolme kuukautta!

Allan sanoi minulle aamulla kujeillen: ”Et tiedäkään, mikä yllätys minulla sinulle on!” ja näytti nuolia ja ruutuja täyteen sutatun A4-paperin. En ymmärtänyt siitä mitään ja kysyin, mikä se on? Se oli ns. ”iso kuva” eräästä meidän yhteisestä liikeideastamme, jota olemme suunnitelleen monta kuukautta ja jonka koodi (logiikka)kaavio oli nyt piirrettynä eli mustaa valkoisella. Allan sanoi, että kaikkein hankalin on takana, että nyt tarvitsee vain vähän ohjelmoida ja sitten alkaa simulaation testaus. UPEAA! Me olemme kahdestaan kuin räjähdys – motivoimme ja täydennämme toisiamme.

Tällä kertaa meillä ei ole ”Kansainvälisenä rakkauden päivänä” ensimmäistä kertaa lasagnea ja kermakakkua. Tänään on niin lämmintä ja aurinkoista, että päätimmekin ottaa ulkona aurinkoa ja grillata – paistoimme kyljyksiä ja oheen tein tuoresalaatin. Allan vei minut heti aamiaisen jälkeen ulos ja antoi ihmeen kauniin ruukullisen rhododendroneita. Asetin ne nyt itse tekemääni saviruukkuun, mutta myöhemmin istutan ne ilmeisesti ulos.
Eilen (21. heinäkuuta)
nousimme aikaisin. Paistoin jo aamuvarhain kotoisen pannupitsan Allanille ja hänen ystävälleen, ja menin sitten Ivankan kanssa saviharrastuspiiriin. Allan kävi aamulla parturissa ja tuli sitten arkkitehtiystävänsä Mihkelin kanssa meille. Mihkelillä oli mukanaan laatikko mansikoita, iso makeisrasia ja kukat. On niin miellyttävä tunne siitä, että Allanilla on sellaisia herrasmiesystäviä 🙂 Lounaan aikaan minulla oli manikyyri ja ripsihuolto ja illalla luin Investopediaa ja seurasin NYSEä (New York Stock Exchange).

Tiistaina ja keskiviikkona (19. ja 20. heinäkuuta) markkinoilla kaupattavien yritysten osakkeet nousivat, eilen oli taas takaisin lasku.

Minua kiinnostavat tällä hetkellä Swing-treidauksessa ja päiväkaupassa (Day traiding) erityisesti:

International Business Machines Corporation (IBM), Macy’s, Inc. (M), Coinbase Global, Inc. (COIN), Alibaba Group Holding Limited (BABA), Match Group, Inc. (MTCH), ZIM Integrated Shipping Services Ltd. (ZIM), Datadog, Inc. (DDOG) USA:n börssissä ja Fortum Oyj (FORTUM.HE) ja Tokmanni Group Oyj (TOKMAN.HE) skandinavian markkinoilla.

📌 HUOMIO! Esitettyjä tietoja ei saa käsittää sijoitusneuvontana, sijoitussuosituksena eikä muuna sijoitustoiminta- tai sijoitustoiminnan sivupalveluna. Sijoittamiseen liittyy riski, sijoituksen markkina-arvo voi joko nousta tai laskea, sijoituksen arvon säilyminen tai kasvu ei ole taattu. Aiempien kausien tuotto ei ole tulevan tuoton tae. Tutustu ennen sijoituspäätöksen tekemistä huolellisesti tuotteen ehtoihin ja muihin oleellisiin tietoihin, mukaan lukien valitun rahaston / osakkeiden esitteeseen ja muihin asiakirjoihin, samoin sijoittamiseen liittyviin riskeihin. Sijoittamiseen voi liittyä verovelvollisuus. Mikäli kysymyksiä herää, tulisi ottaa yhteyttä pankin asiakaspalvelijaan tai omaan vero-, rahoitus- tai oikeusneuvonantajaan.Ja mitä sitten vielä? Aloitimme talon lämpöeristämisen ja energiatehokkaammaksi rakentamisen. Vaihdoimme pesukoneen ja tilasimme eristysmateriaalin ja vuorilautoja. Olen puuhaillut paljon puutarhassa. Muotoilen ja suunnittelen uusia kukkapenkkejä, leikkaan ruohoa, istutan ja harrastan luontokuvausta… hahhaaa… Olen kuvannut kaiketi puutarhan jokaisen kukan ja lehden 😀

Elämä maalla on niin mahtavaa!!!
Halauksia!

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:

Helena-Reet: 11 VIISAUTTA, JOITA tänään suosittelisin itselleni 19-vuotispäiväni aattona… JA vastaus kysymykseen: ”Valitsisinko Sinut vai 10 miljardia euroa?”
Helena-Reet: PÖRSSIYRITYSTEN luhistumiset & minun KOLME kultaista sääntöäni treidaukseen + hieman sekalaista suvista juttua 🙂
Helena-Reet: Tartossa, Saadjärvellä, Räpinassa ja Viljandissa
Helena-Reet: Allanin äiti vierailulla + juhannus vanhempien kanssa
Helena-Reet: Estella Elishevan Tallinnan juutalaisen koulun 9. luokan päättäjäiset + KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Elämästä nauttiminen on minulle aina tärkeintä + joitakin kuvia lasten synttäreistä ja pieni puutarhablogi!
Helena-Reet: Kaksi vuotta Allanin kanssa! + Estellan pääsy MUBAan, esiintyminen Georg Otsin Sinfoniaorkesterin kanssa ja 16-vuotissynttärit!
Helena-Reet: Maaliskuun ja huhtikuun yhteenveto
Helena-Reet: Minun maaginen 22.02.2022 + LASKUSUHDANNE PÖRSSEISSÄ, UUSI MAALAUS, UUSI RESEPTI!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, kyberhyökkäys, komediaesitys Jokker, Laulukilpailu Eesti laul 2022, UUSI MAALAUS ja paljon muuta kiinnostavaa!
Helena-Reet: Innostuneena heräämisestä ja elämästä nauttimisesta, TAAS UUSI MAALAUS ja katsaus tämän illan ‘non alcohol’ -oluiden testaamisesta
Helena-Reet: HANKKIAKO Espanjasta ns. ”talvikoti”, kulttuuritapahtumista ja uudesta hiirimaalauksesta + KUVAGALLERIAT!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory