Helena-Reet: Allanin äiti vierailulla + juhannus vanhempien kanssa

Helena-Reet: Allanin äiti vierailulla + juhannus vanhempien kanssa

NordenBladet – Eilen oli taas minun ja Allanin päivä – kaksi vuotta ja kaksi kuukautta rakkautta! 🥰 Aamu alkoi ohukaisilla ja illasta tuli vieläkin makeampi – kuten meillä on tapana, valmistan joka kuukauden 22. päivänä joko lasagnen, kermakakun tai molemmat. Eilen tein maukkaan banaanimansikkakakun ja Allan toi minulle lahjaksi neljä ruukkukukkaa, jotka ovat jo löytäneet kukkapenkistä paikkansa.

KESKIVIIKKO 22. kesäkuuta
Eilen aamulla leikkasin ruohoa monta tuntia, sitten kävin suihkussa ja kello 12.45 minulla oli 90 minuutin hieronta. Allan otti kolmen aikaan kaupungista äitinsä kyytiin ja toi hänet pariksi päiväksi meidän luokse kesää viettämään. Illalla pakkasin lasten tavarat Saarenmaalle menoa varten, joimme viiniä ja söimme Allanin äidin valmistamia silakoita. Nami-nami.TORSTAI 23. kesäkuuta
Aamulla lapset lähtivät Marguksen kanssa kolmeksi yöksi (sunnuntaihin asti) Saarenmaalle. Sen jälkeen aloimme puuhastella puutarhassa. Minä kitkin ja niitin ja Allan purki talon etupuolen terassia. Talon perustus pitää lämpöeristää ja sitten voi joskus tehdä uuden terassinkin. Raadoimme muutamia tunteja puutarhassa auringossa (ilma on super – noin 30 asteen helle!) ja sitten aloin tehdä juhannukseksi salaattia ja kattaa pöytää. Puolilta päivin saapuivat myös minun vanhempani ja nuorempi sisareni Hanna-Liisa.

Ruokalista oli seuraava: Allan grillasi lihaa – valikoimassa oli armenialaista saslikkia (Karni) ja mustikkasaslikkia (Rakvere). Oheen tein tuoresalaatin. Lisäksi mustikoita, viinirypäleitä ja minun valmistamaani kakkua.

Oli sellainen rauhallinen juhla vanhempien kanssa – viina oli tavan vuoksi pöydällä (isä oli ratissa ja äiti otti minun yllytyksestäni vain yhden pikkuruisen ryyppylasillisen) ja kun kaadoin siskolleni viiniä, äiti kiiruhti sanomaan: ”Hän on SINUN siskosi, MITEN sinä juotat hänet humalaan” …hahhaaa 😀 No, sillä lailla. Vanhempien seurassa minulla on jostain syystä aina sellainen tunne, että jos koko ajan ei tee töitä ja ei ole surullinen, on jotenkin syntinen tunne. Asia ei tietenkään ole niin kauhea, oikeastaan oli aivan kiva ilta. Vanhempien kanssa pitää viettää aikaa, sitten ei myöhemmin kaduta, kun heitä ei enää ole (Allan korostaa sitä minulle joka päivä). Äiti ja isä lähtivät kymmenen aikoihin takaisin kotiinsa, Hanna-Liisa ja Sirli jäivät meille yöksi. Huomenna ajamme neljästään Tarttoon (mina, Allan, Allanin äiti Sirli ja Hanna-Liisa).

Huomiseen! Kaunista juhannusta teille!
Halauksia!

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:

Helena-Reet: Estella Elishevan Tallinnan juutalaisen koulun 9. luokan päättäjäiset + KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Elämästä nauttiminen on minulle aina tärkeintä + joitakin kuvia lasten synttäreistä ja pieni puutarhablogi!
Helena-Reet: Kaksi vuotta Allanin kanssa! + Estellan pääsy MUBAan, esiintyminen Georg Otsin Sinfoniaorkesterin kanssa ja 16-vuotissynttärit!
Helena-Reet: Maaliskuun ja huhtikuun yhteenveto
Helena-Reet: Minun maaginen 22.02.2022 + LASKUSUHDANNE PÖRSSEISSÄ, UUSI MAALAUS, UUSI RESEPTI!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, kyberhyökkäys, komediaesitys Jokker, Laulukilpailu Eesti laul 2022, UUSI MAALAUS ja paljon muuta kiinnostavaa!
Helena-Reet: Innostuneena heräämisestä ja elämästä nauttimisesta, TAAS UUSI MAALAUS ja katsaus tämän illan ‘non alcohol’ -oluiden testaamisesta
Helena-Reet: HANKKIAKO Espanjasta ns. ”talvikoti”, kulttuuritapahtumista ja uudesta hiirimaalauksesta + KUVAGALLERIAT!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory