Helena-Reet: Tartossa, Saadjärvellä, Räpinassa ja Viljandissa

Helena-Reet: Tartossa, Saadjärvellä, Räpinassa ja Viljandissa

NordenBladet – Lauantaiaamuna pakkasimme Hanna-Liisan kanssa autoon tavarat, jotka tuli kuljettaa Tallinnasta Tarttoon, sitten kastelin nopeasti puutarhan (sillä mukava helle jatkuu), ajoimme kaupunkiin, jotta Allanin äiti voisi antaa kissalleen ruokaa, ja sitten lähdimme neljän hengen voimin matkalle kohti Tarttoa. Ajattelimme, että viemme Hanna-Liisan Tarttoon ja sitten lähdemme kolmistaan Viljandiin, mutta matkalla suunnitelma muuttui.

Teimme Imaveressä ravintolassa Tikupoiss pysähdyksen, söimme vatsamme täyteen (apua, miten hyvää BBQ-paistia ja unikkoleipää heillä on!) ja sitten päätimme, että menemmekin kaikki yhdessä vanhemman sisareni Marien ja hänen miehensä Raidon luokse Vorbuselle. Sanottu ja tehty! Veimme tavarat Hannan luokse, poikkesimme kauppaan ja ajoimme Emajoen rannalle, jossa vietimme vielä yhden juhannusjuhlan (Lue eilisestä juhannustapahtumasta täältä) – taas grillasimme, Raido lauloi karaokea ja nautiskelimme kylpytynnyrissä. Musiikki oli koko illan niin kovalla, että alkoi naapureita ja omia korvia käydä sääliksi… hahhaaa. Odotan aina malttamattomana vanhemman sisaren luokse menoa, ja sitten siellä odotan hiljaisuutta ja pois lähtöä 😀 He ovat yksinkertaisesti niin energisiä ja väsyttäviä, ja sitten vielä se kovaääninen musiikki aina… Heidän luotaan tullessani tunnen itseni yksinäisyyttä rakastavaksi vanhukseksi, joka haluaisi hiljaisesti piiloutua koloonsa. Toisaalta taas, kenenkään kanssa ei ole niiiiin hauskaa, kuin heidän seurassaan! He ovat hauskanpidosta nauttivimmat, temperamenttisimmat ja vieraanvaraisimmat ihmiset, jotka tiedän!


Aamulla aamiaisen jälkeen ajoimme hetkeksi Saadjärvelle ja sieltä jatkoimme heti Räpinaan, josta Allanin veli on ostanut joen rannalta ison tontin ja alkaa rakentaa sille taloa. Matkalla myytiin monessa paikassa tien varressa suoraan pellolta poimittuja kotimaisia mansikoita… Apua, miten isoja, makeita ja hyviä, ja puolta halvemmalla kuin Tallinnassa. Räpinassa ihailimme tonttia, juttelimme tunnin verran ja sitten Allanin äiti jäi Allanin veljen luokse ja me Allanin kanssa ajoimme Viljandiin. Viljandiin saapuessamme olimme niin väsyneitä, ettemme jaksaneet enää lähteä minnekään. Kävimme suosikkipitseriassamme ja ajoimme takaisin kotiin.

Ja juhannus ja pitkä viikonloppu onkin jo takana. Lapset taas kotona ja aika saada itsensä jälleen töiden aaltopituudelle. 

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:

Helena-Reet: Allanin äiti vierailulla + juhannus vanhempien kanssa
Helena-Reet: Estella Elishevan Tallinnan juutalaisen koulun 9. luokan päättäjäiset + KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Elämästä nauttiminen on minulle aina tärkeintä + joitakin kuvia lasten synttäreistä ja pieni puutarhablogi!
Helena-Reet: Kaksi vuotta Allanin kanssa! + Estellan pääsy MUBAan, esiintyminen Georg Otsin Sinfoniaorkesterin kanssa ja 16-vuotissynttärit!
Helena-Reet: Maaliskuun ja huhtikuun yhteenveto
Helena-Reet: Minun maaginen 22.02.2022 + LASKUSUHDANNE PÖRSSEISSÄ, UUSI MAALAUS, UUSI RESEPTI!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, kyberhyökkäys, komediaesitys Jokker, Laulukilpailu Eesti laul 2022, UUSI MAALAUS ja paljon muuta kiinnostavaa!
Helena-Reet: Innostuneena heräämisestä ja elämästä nauttimisesta, TAAS UUSI MAALAUS ja katsaus tämän illan ‘non alcohol’ -oluiden testaamisesta
Helena-Reet: HANKKIAKO Espanjasta ns. ”talvikoti”, kulttuuritapahtumista ja uudesta hiirimaalauksesta + KUVAGALLERIAT!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory