Helena-Reet: Estella Elishevan Tallinnan juutalaisen koulun 9. luokan päättäjäiset + KUVAGALLERIA!

Helena-Reet: Estella Elishevan Tallinnan juutalaisen koulun 9. luokan päättäjäiset + KUVAGALLERIA!

NordenBladet – Lasten kouluvuosi on jo päättynyt ja on kesäloman aika! Ivanka Shoshana päätti 14. kesäkuuta Tallinnan Tondin koulun 7. luokan ja Estella Elisheva tänään 21. kesäkuuta Tallinnan juutalaisen koulun 9. luokan. Lukioon Estella menee toiseen kouluun – Tallinnan musiikki- ja balettikouluun MUBA (lue lisää täältä).

Ensimmäisessä kuvassa Estella Elisheva on ensimmäisen luokan päättäjäisissä ja sen jälkeen on kuvagalleria yhdeksännen luolan päättäjäisistä. Päätöstilaisuus oli sekä venäjäksi että viroksi. Estella lauloi ja soitti viulua. Tilaisuuden jälkeen Estella jäi kouluun, heillä oli lyhyt istunto luokan kanssa, mutta loppujuhlia perinteisessä mielessä ei ollut. Minä, Allan, Ivanka Shoshana ja minun äitini ja isäni menimme päätöstilaisuuden jälkeen Vesiväravan kahvilaan ja sitten kotiin valmistautumaan juhannukseen. Ilma oli onneksi loistava ja koko pohjolassa on lähipäivinä odotettavissa helleaalto.

Estellan päätöstilaisuuden outfit: valkoinen pusero (Naf Naf Paris), farkut (Malon British), valkoiset pitsisaappaat (Madonna / Vero Cuoio Made in Italy). Hiukset hän laittoi itse, meikkiä ei käytä. 🙂Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:

Helena-Reet: Elämästä nauttiminen on minulle aina tärkeintä + joitakin kuvia lasten synttäreistä ja pieni puutarhablogi!
Helena-Reet: Kaksi vuotta Allanin kanssa! + Estellan pääsy MUBAan, esiintyminen Georg Otsin Sinfoniaorkesterin kanssa ja 16-vuotissynttärit!
Helena-Reet: Maaliskuun ja huhtikuun yhteenveto
Helena-Reet: Minun maaginen 22.02.2022 + LASKUSUHDANNE PÖRSSEISSÄ, UUSI MAALAUS, UUSI RESEPTI!
Helena-Reet: Airobot IPO, Stockfanatt, kyberhyökkäys, komediaesitys Jokker, Laulukilpailu Eesti laul 2022, UUSI MAALAUS ja paljon muuta kiinnostavaa!
Helena-Reet: Innostuneena heräämisestä ja elämästä nauttimisesta, TAAS UUSI MAALAUS ja katsaus tämän illan ‘non alcohol’ -oluiden testaamisesta
Helena-Reet: HANKKIAKO Espanjasta ns. ”talvikoti”, kulttuuritapahtumista ja uudesta hiirimaalauksesta + KUVAGALLERIAT!


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory