Helena-Reet: Innostuneena heräämisestä ja elämästä nauttimisesta, TAAS UUSI MAALAUS ja katsaus tämän illan ‘non alcohol’ -oluiden testaamisesta

Helena-Reet: Innostuneena heräämisestä ja elämästä nauttimisesta, TAAS UUSI MAALAUS ja katsaus tämän illan ‘non alcohol’ -oluiden testaamisesta

NordenBladet – Olen ollut kaksi päivää luovuuden ja taiteen aaltopituudella. Aamulla ikkunasta ulos katsoessani totesin taas, että elämä maalla on niin verratonta, ja että minun kotini on niin verraton. Vaikka maalla asuminen onkin suurta ylellisyyttä ja usein se ei ole kaikkein helpointa, nautin ehdottomasti joka hetkestä. Maalla eläminen on inspiroivaa. Lumiset metsiköt ja kauniit luontonäkyvät, uunissa rätisevät puut, kehräävä kissa, iso tontti omaa kaunista Viroa, hiljaisuus, rauha (jos tuota hiljaisuutta ei juuri satu rikkomaan minun toisinaan täysille säädetty tehokas kaiutin).

Nautin pitkästä ja rauhallisesti aamiaisesta tuoreiden sanomalehtien seurassa. Join lasillisen God Morgon -verigreippimehua, kaksi kupillista aamukahvia ja söin aamiaista, joka on kaikista lemmikeistäni lemmikein – sipuli-, lohi- ja kaviaaripaahtoleipää! Nammmm… Sitten otin kaksi mukillista pakurikääpäeliksiiriä ja menin ulos lumitöihin. Raikkaassa ilmassa kulutin sujuvasti monta sataa kaloria ja kävelin 6.000 askelta. Sitten sisälle pesuun ja kauneussalonkiin.

Tänään oli ripsihuolto. Käyn n. 2-3 viikon välein ripsihuollossa ja kulmahuollossa, se on mukava tapa näyttää kauniilta käyttämättä meikkaamiseen aikaa. Meikkaan itseäni vain ennen valokuvauksia tai isompia tilaisuuksia, päivittäin sen sijaan tuskin koskaan.

Tässä kuussa olen tehnyt jo kaksi maalausta – ensimmäisestä, jossa hiiripoika Ivar Apodemus tekee lumitöitä, kirjoitin jo NordenBladetin blogissani (ks. TÄSTÄ), ElishevaShoshana.com’in taideblogissani (ks. TÄSTÄ) ja OHMYGOSSIP-sivustolla (ks. TÄSTÄ). Eilen illalla sain valmiiksi taas uuden maalauksen (Hänen Ylhäisyytensä Hiiri Ensimmäinen – #16). Siinä on kaksi hiirtä kapakassa. Olen täydellinen entusiasti ja täynnä poweria, ja mitä enemmän teen ja puuhaan, sitä enemmän tulee energiaa vielä lisää. Luin hiljattain Merit Rajun kirjan “Elämän uusi taso – Herää innostuneena. Nauti elämästä. Nuku rauhallisesti”. Elämä on todellakin uudella tasolla, kun toimitaan itsensä kehittämisen parissa, haaveillaan ja toteutetaan haaveita, tehdään parhaansa mukaan ja kun on rohkeutta olla näkyvä, rehellinen, rakastava, vapaa ja luova. Tänään voin sanoa itsestäni kaikkea tuota – herään hyvin innostuneena ja onnellisena ja menen nukkumaan tyytyväisenä!
Olen jo kirjoittanut teille, että päätin luopua alkoholista määrittämättömäksi ajaksi. Se on lahja itselle, ei mikään kauhea kärsimys tai uuden vuoden lupaus. Mutta koska pidän oluesta kovasti, se täytyy korvata jollakin. Pidän erittäin paljon erilaisista luonnollisista yrttiteistä, joita hyvin usein teen itse poimituista kasveista, mutta myös oluen maku maistuu. Nimenomaan maku, ei se, että siinä on prosentteja. Siten testasinkin erilaisia alkoholittomia (0-0,5 %) oluita.  Sakun oluttehtaan vihreässä purkissa oleva alkoholiton Pilsner Go on yksi suosikkini (hinta-laatusuhde on erittäin hyvä), mutta oikein hyvän makuisia ovat myös monet muutkin alkoholittomat oluet.

Testasin tänään kuutta olutta ja tässä on minun arvioni niistä 🙂

1. sija: A.Le Coq “Warsteiner Premium Fresh” (23 kcal / 0 %). Superhyvä, suuret suosionosoitukset ja ylistävät sanat… oli muita pitkän matkan edellä, minun mielestäni. Erittäin maistuva ja pettää täysin – jos ei tietäisi, että on alkoholiton, ei uskoisi.
2. sija: Heineken (21 kcal / 0 %). Toisen ja kolmannen sijan oluet ovat suhteellisen saman makuisia, Heineken ehkä vähän voimakkaamman makuinen kuin Carlsberg. Molemmat ovat hyvänmakuisia oluita.
3. sija: Carlsberg (20 kcal / enintään 0,5 %)
4. sija: Budweiser Budvar (15,5 kcal / enintään 0,5 %). Juotava, mutta ei niin hyvä kuin edelliset kolme.
5. sija: Stella Artois (18 kcal / 0 %). Tästä jäi kuin omenan maku suuhun, en erityisemmin pitänyt.
6. sija: Clausthaler (26 kcal / enintään 0,5 %). Tämä oli kuudesta oluesta huonoin, oikeastaan ainoa, joka ei maistunut lainkaan. Kummallinen terävä jälkimaku.

Tämä tällä kertaa! Nauttikaa elämästä!
Halauksia!

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:

Helena-Reet: HANKKIAKO Espanjasta ns. ”talvikoti”, kulttuuritapahtumista ja uudesta hiirimaalauksesta + KUVAGALLERIAT!
Helena-Reet: Ravistuttavia dokumenttielokuvia, minun ihmeen kaunis elämäni + meidän TÄMÄN PÄIVÄN UUDENVUODEN AATTOMME!
Helena-Reet: Joulu + LISÄTTY suuri kuvagalleria!
Helena-Reet: Tämän päivän blogissa – Ihana elämä maalla, operetti ”Iloinen leski” Viron kansallisoopperassa, Paintball, Kahdet synttärit ja Piparkakkukausi!
Helena-Reet: Tartossa V SPA:ssa ja Vorbusella, Comedy Estonian ”Sügistuur” ja paljon muuta kiinnostavaa!
Helena-Reet: PERUSTEELLINEN katsaus viikostani ja OI, MITEN HIENOA ON, MIEHET, ETTÄ TE OLETTE OLEMASSA!
Helena-Reet: Operetti ”Luxemburgin kreivi”, Timmerien keskusteluilta Tallinnassa Vatican-klubissa ja sunnuntainen isänpäivä
Helena-Reet: Lahjojen valmistamisesta, kauneustuotteiden tilaamisesta ja lastenhuoneen remontista! SANOTTU – TEHTY! + SUURI KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Viikonlopusta Pärnussa (Viiking SPA hotelli, ravintolat Steffani ja Kolhethi) ja lasten koululomasta…
Helena-Reet: Se tunne, että haaveilet jostain poikkeuksellisesta ja todellisuus onkin VIELÄKIN PAREMPI! + Netflixin sarjat Squid Game, Alice in Borderland jne.


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory