Helena-Reet: Elämästä nauttiminen on minulle aina tärkeintä + joitakin kuvia lasten synttäreistä ja pieni puutarhablogi!

Helena-Reet: Elämästä nauttiminen on minulle aina tärkeintä + joitakin kuvia lasten synttäreistä ja pieni puutarhablogi!

NordenBladet – Aamut täällä Murimäellä ovat ihania – ympärillä kaunis luonto, hiljaisuus, linnunlaulu ja huumaava syreenien ja laventelien tuoksu! Ikkunoista avautuvat mahtavat näkymät. Todellakin aika kuluu täällä hitaammin, mihinkään ei ole kiirettä. Maalla asuminen ja vapaus olla oman ajan isäntä on verratonta ylellisyyttä!

”Hyviä ideoita ja ajatuksia, jotka tekevät menestyväksi ja jotka kannattaa toteuttaa, ei synny 100 kappaletta päivässä. Riittää, kun syntyy yksi hyvä idea viikossa tai vaikkapa kuukaudessa”. Tämän ajatuksen sanoi eräs miljardööri, missä ja kuka tarkemmin, sitä en enää valitettavasti muista. Mutta ajatus on minusta aivan oikea. Ihmiset, jotka työskentelevät ilman motivaatiota (työskentelevät liikaa) pystyvätkin usein tekemään vain omaa palkkatyötään mekaanisesti ja palavat ennemmin tai myöhemmin loppuun. Aikaa kuluu paljon, mutta tuloksia on vähän. Se ei tietenkään tarkoita sitä, että yrittäjät eivät työskentelisi liikaa – kyllä työskentelevät ja vielä enemmänkin. Itselle työskenneltäessä jossain mielessä työskenteletkin, mutta asiassa on yksi niksi – ajan suunnitteleminen! Kaikki sujuu upeasti, kun aika suunnitellaan viisaasti, ja se on minun vahva puoleni!

Olen tyytyväinen siihen, että olen pystynyt järjestämään elämäni niin, että voi nauttia jokaisesta päivästä päättämällä itse, mihin kellonaikaan, missä, miten paljon ja mitä teen! Nojaa, tietysti jotain rajoituksia on (esimerkiksi lasten kuljettamiset ja noutamiset) ja luonnollisesti en voi päättää, mihin aikaan pörssit ovat kiinni tai avataan, mutta nykyisin kaikki muu on minun itseni suunniteltavissa! Myös NordenBladetia, OHMYGOSSIP-sivustoja, Elisheva & Shoshana -brändiä ja muita hankkeita johdan niin, että ne henkilöt, jotka haluavat, voivat tehdä etätyötä. Minusta tärkeintä ovat tulokset, eivät työntekijöiden ”toimistossa istumat” tunnit.

Elämästä nauttiminen on minulle aina tärkeintä. Valitettavasti en ole siinä vielä kovin taitava. Mutta silti varaan yhä enemmän aikaa yksinkertaisesti olemiseen ja itselleni (lukemiseen, maalaamiseen, puutarhassa puuhailuun, kokkaamiseen, ajeluihin, lepäämiseen jne. Lisäksi terveys ja ulkonäkö. Yritän liikkua enemmän (tämän hetken suosikkiurheiluani on puutarhassa ruohonleikkuu), pari kertaa kuukaudessa käyn hieronnassa ja SPA:ssa, kunnollinen manikyyri- ja pedikyyrihuolto, epilaatio ja depilaatio on vähintä, mitä joka kuukausi teen. Elämästä nauttiminen tarkoittaa kuitenkin myös pikkuasioita – kauniisti katettu pöytä ja nätisti tarjoiltu ruoka, kauniit yrtti- ja kukkapenkit, illalla kylmä olut verannalla (uusi lemmikkini on 0,0 % Estrella Damm) miellyttävän musiikin saattamana, rakkaimman kanssa suunnitelmien laatiminen jne… 🥰🌞

Kirjoitan myös hieman jälkikäteen… 29. toukokuuta järjestimme puutarhassa pienimuotoisesti Ivanka Shoshanan (14) ja Estella Elishevan (16) yhteiset synttärit. Heitimme tikkaa ja pelasimme tietokilpailuapeliä Kuldvillak. Viimeksi mainittu on erittäin kiva seurapeli. JeopardyLabs on tehnyt hyvin mukavan tietokoneversion, jossa voi itse tehdä kysymyksiä tai leikkiä muiden valmistamilla kysymyksillä (ks. TÄSTÄ). Kannoimme television ulos ja leikimme sitä monta tuntia.Nyt minun uusi suosikkiaiheeni… LUONTO & PUUTARHA!

Olisinko 10 vuotta sitten uskonut, että nyt sanon jotain tällaista — odotan, että pääsisin puutarhaan kitkemään tai odotan, että pääsisin johonkin puutarhakeskukseen katsomaan taimia. Hahhaaa 😀 😀 Tänään on juuri niin… viihdyn puutarhassa niin hyvin. Kevät, jolloin kukkameri on vallannut kaiken, on niin kaunis. Minusta on tullut suuri luontofanaatikko, ja käyn puutarhassa keskustelemassa jopa kuusenkäpyjen kanssa, puhumattakaan siitä, että pidän kaiken kuvaamisestakin.

Lisäksi pidän yrttikasvien keräämisestä. Olen sellainen keräilijä, että tartutan muitakin. Juuri äskettäin päättyi (tai on päättymässä) voikukka– ja kevätesikkokausi. Molemmat ovat voimantäyteisiä pohjoismaisia yrttikasveja, joita voi käyttää ruokapöydässä teehen, hunajaan, siirappiin ja koristeluun! Elisheva & Shoshana -hoitokosmetiikassa käytämme voikukkaa usein sekä saippuoissa että ihonhoitovoiteissa. Meillä on esimerkiksi koostumukseltaan erittäin miellyttävä hellävarainen ja ihoa ravitseva E&S Voikukka- ja vuohenmaitosaippua.

Palataan seuraavassa blogissa! Halauksia! 🥰

Blogin alkukuvassa meidän kissamme – Pandu the Cat (Foto: Ardo A.)


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory