Mainos:Helena-Reet: Joulu + LIS√ĄTTY suuri kuvagalleria!

Helena-Reet: Joulu + LIS√ĄTTY suuri kuvagalleria!

NordenBladet РJoulukuu on ollut satumaisen luminen ja kaunis. Kaikki kaupat ovat niin kauniita ja säteileviä! Minulla ei ole tapana tuoda kuusta sisälle (säälin puita), mutta koristelen talvisin puutarhan puita värillisillä lintujen ruokintapalloilla. Joka huolehtii talvella linnuista, sillä on keväällä ja kesällä lintuja puutarhassa apureina!

Ivanka Shoshana tekee niin kaunista keramiikkaa ja ei ole mit√§√§n niin syd√§nt√§ l√§mmitt√§v√§√§, kuin itse valmistettu lahja! Olen aina pit√§nyt h√§nen tyylist√§√§n ja vapaalla k√§dell√§ luomistaan saviastioista. H√§n keksii aina uusia ja kiehtovia esineit√§ ‚Äď viimeisin hitti ovat astiat, joiden kantta koristaa iso lumiukko tai jokin muu kiva h√§nen luomansa hahmo. Superhyv√§ idea! T√§n√§ vuonna h√§n on tehnyt seitsem√§n sellaista erikoislaatuista astiaa, monet niist√§ erityisesti saajalle omistettuina. H√§nen tekemist√§√§n lumiukkonupillisista astioista tuli niin suosittuja, ett√§ keramiikkapiiriss√§ niit√§ alettiin joukkomittaisesti kopioida. How cool is that? ūüôā

(blogi jatkuu kuvagallerian jälkeen)Lahjapusseihin sujautimme erilaista Ivankan tekem√§√§ ja ostettua savesta valmistettua k√§sity√∂keramiikkaa (astioita, vateja, kulhoja, kukkavaaseja, saippuanalustoja), Virossa luomamme perhebr√§ndin Elisheva & Shoshanan hoitotuotteita (kylpysuolaa, k√§sity√∂saippuoita, hiustenhoitotuotteita, p√§√§nhoitosuihkeita), erilaisia pelej√§ ja makeita herkkuja. Estellalle ostimme kasvojen ja hiustenhoitotuotteita ja Ivankalle ‘The Loud House’ -sarjakuva- ja v√§rityskirjat. Pid√§n hyvin paljon erilaisista seurapeleist√§ (ilmeisesti enemm√§n kuin lapset, hahhaa). L√∂ysin kaupasta sellaisen pelin kuin ‘Noidankattila’, jonka p√§√§ll√§ lukee: Taikasauvaa heilauttaen, loitsusanoja lausuen N√ĄYTTELE, TEESKENTELE, ESITTELE! Minusta se vaikutti p√§√§lt√§ katsoen kiehtovalta, mit√§ siit√§, ett√§ ik√§suositus oli alkaen 5+. Odotan jo kiinnostuneena, milloin pelaamme sit√§. Kissalle ostin uuden kynsienteroituspuun ja sek√§ omille ett√§ Allanin vanhemmille tein lis√§ksi upeat kakut.
Jostain syystä meillä on lahjojen antamisen suhteen sellainen juttu, että alan ostaa niitä jo syys-lokakuussa ja sitten yleensä käy niin, etten pysty pitämään niitä omana tietonani ja annan ne ennen joulua. Oikeastaan olenkin sitä mieltä, että lahjoja tulee antaa silloin, kun sydän sanoo tai niille on suoranainen tarve.

Jouluna olimme Allanin vanhempien luona keskustassa ja nautimme hyvästä seurasta ja maukkaista kotiruoista.

T√§m√§ t√§ll√§ kertaa! Kaunista vuodenvaihdetta! ūüĆ≤‚ĚĄ

(Alas kelaamalla löydät runsaasti kuvia meidän joulumenustamme ja antamistamme lahjoista)

Lue my√∂s minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea nelj√§ll√§ kielell√§ ‚Äď viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)

Lue myös muita uusimpiä blogipostituksiani:
Helena-Reet: T√§m√§n p√§iv√§n blogissa ‚Äď Ihana el√§m√§ maalla, operetti ‚ÄĚIloinen leski‚ÄĚ Viron kansallisoopperassa, Paintball, Kahdet syntt√§rit ja Piparkakkukausi!
Helena-Reet: Tartossa V SPA:ssa ja Vorbusella, Comedy Estonian ‚ÄĚS√ľgistuur‚ÄĚ ja paljon muuta kiinnostavaa!
Helena-Reet: PERUSTEELLINEN katsaus viikostani ja OI, MITEN HIENOA ON, MIEHET, ETT√Ą TE OLETTE OLEMASSA!
Helena-Reet: Operetti ‚ÄĚLuxemburgin kreivi‚ÄĚ, Timmerien keskusteluilta Tallinnassa Vatican-klubissa ja sunnuntainen is√§np√§iv√§
Helena-Reet: Lahjojen valmistamisesta, kauneustuotteiden tilaamisesta ja lastenhuoneen remontista! SANOTTU – TEHTY! + SUURI KUVAGALLERIA!
Helena-Reet: Viikonlopusta P√§rnussa (Viiking SPA hotelli, ravintolat Steffani ja Kolhethi) ja lasten koululomasta…
Helena-Reet: Se tunne, ett√§ haaveilet jostain poikkeuksellisesta ja todellisuus onkin VIEL√ĄKIN PAREMPI! + Netflixin sarjat Squid Game, Alice in Borderland jne.
Helena-Reet: Viru Hotellin varieteessa revyyteatterin Starlight Cabaret kabareeillasta ‚ÄĚCreme de la Creme‚ÄĚ nauttimassa + SUURI KUVAGALLERIA & VIDEO!
Helena-Reet: Kaksi viime viikkoa olemme puuhanneet aktiivisesti kodin parissa tai oikeammin sanottuna kotien parissa + MUUTA JUTTUA!
Helena-Reet: N√§yttelyn ‚ÄĚMeid√§n kodin noitakeitti√∂‚ÄĚ purkaminen Viron kansallismuseossa ja k√§vij√∂iden v√§lill√§ E&S-TUOTTEIDEN ARVONTA!
Helena-Reet: 22. p√§iv√§ ‚Äď SE VASTA ON HIENO p√§iv√§ joka kuukautena!
Helena-Reet: Lasten rokottaminen, k√§ynti televisiotornissa, ravintolassa Piritalla, Kuusalussa J√Ķek√§√§run maatilalla taimenia kalastamassa yms. kiinnostavaa!
Helena-Reet: Mitä se oli, mitä minulle tapahtui?
Helena-Reet: Meidän elämämme maalla eli Kardashianit virolaiseen tapaan… tai mitä tahansa + Resepti: Aasialaisperäiset mausteiset naudansuikaleet terävässä kastikkeessa
Helena-Reet: 4 syntymäpäivää (SUURI KUVAGALLERIA!)
Helena-Reet: Kolmas punkkirokote ja suunnitelmat tälle päivälle
Helena-Reet: Tartossa kansallismuseossa käynti, miehet parturoivat itsensä kaljuiksi + tunnustus: Kyllä, minulla on uusi mies!

Kuvat: NordenBladet / Helena-Reet Ennet


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory