Ekoelämästä pitävä skandinavialainen bloggaaja ylistää Pohjoismaissa yleistä voikukkaa sen suuren voiman vuoksi

Ekoelämästä pitävä skandinavialainen bloggaaja ylistää Pohjoismaissa yleistä voikukkaa sen suuren voiman vuoksi

NordenBladet – Viikonloppuna oli mahtava sää ja koska voikukat ovat jo reippaasti avanneet kukkansa, päätin mennä poimimaan niitä. Voikukka on voimakasvi, jota kerään kaikkialla, Helena-Reet Ennet kirjoittaa käsityö- ja elämäntapablogissaan ElishevaShoshana.com. 

– Syön voikukkia tuoreena salaatissa (sekä juuria, lehtiä, varsia että kukintoja) ja kukan nuppuja kerään ja kuivaan keittääkseni niistä talvella maukasta yrttiteetä. Lisäksi teen voikukkauutteesta ja kuivatuista voikukista saippuaa.

– Meidän E&S:n käsin valmistettu Vuohenjuusto-Voikukka -saippuamme on todellinen hittituote, varsinkin niille ihmisille, joilla on herkkä iho. Luo tuotteesta TÄSTÄ. Voikukkia poimin Viron ja Ruotsin puhtailta pelloilta kaukana kaupungin saasteesta, mutta suurimman osan saan omilta mailtani. Pidän siitä, että tiedän, että yrttikasvi on poimittu puhtaasta luonnosta, pilaamattomalta ja myrkyttämättömältä maalta.

– Vastustan täysin kasvien torjuntamyrkkyjä. Voikukka ravitsee ja hoitaa ihoa ja on muun muassa itsekin hyvä loisten torjuja. Siten sillä on vahva antiseptinen vaikutus – kädet puhtaiksi luonnolla! A-, B6-, B12- ja E-vitamiinia sisältävä vuohenmaito on osoittanut hyvin tuloksia ihosolujen uusimisessa ja aknen hoidossa.

Kuvat: ElishevaShoshana.com/Helena-Reet Ennet
Källa: ElishevaShoshana.com

Lue myös:
VOIKUKAN hoitavat ominaisuudet – apu sataan vaivaan!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory