Ministeri Mykkänen Tukholmaan – tavoitteena tiivistää Suomen ja Ruotsin yhteistyötä puhtaan siirtymän edistämiseksi

NordenBladet — Ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkänen vierailee tänään 13. toukokuuta Tukholmassa. Vierailulla hän tapaa Ruotsin ilmastoministerin Romina Pourmokhtarin ja energiasta vastaavan ministerin Ebba Buschin valtiosihteerin Daniel Liljebergin.Vierailun tarkoituksena on tiivistää Suomen ja Ruotsin yhteistyötä puhtaan siirtymän edistämiseksi sekä rakentaa yhteistä ilmasto- ja energiapolitiikan tilannekuvaa.
 
”Puhdas siirtymä on meille valtava mahdollisuus luoda hyvinvointia ja kasvattaa maidemme kilpailukykyä. Uusia ratkaisuja ja investointeja tarvitaan – keskustelujen tavoitteena on jakaa oppeja ja tiivistää yhteistyötä siirtymän onnistumiseksi”, sanoo Mykkänen.
 
Yhteistä tilannekuvaa luoviin tapaamisiin osallistuvat ministerin johdolla asiantuntijat työ- ja elinkinoministeriöstä ja ympäristöministeriöstä. Tapaamisissa keskustellaan kansallisen tason ilmastopolitiikan suunnitelmista, energiaratkaisuista sekä EU:n ilmastopolitiikan kehittämisestä. Vierailun aikana delegaatio vierailee myös Stockholm Exergin -energialaitoksella, jossa valmistellaan investointipäätöstä bioperäisen hiilidioksidin talteenotosta ja pysyvästä varastoinnista (BECCS).

Ympäristö- ja ilmastoministeri Kai Mykkänen vierailee tänään 13. toukokuuta Tukholmassa. Vierailulla hän tapaa Ruotsin ilmastoministerin Romina Pourmokhtarin ja energiasta vastaavan ministerin Ebba Buschin valtiosihteerin Daniel Liljebergin.

Lähde: ym.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory