Helmi-ohjelman ja METSO-ohjelman karttapalvelusta demoversio – anna käyttäjäpalautetta

NordenBladet — Helmi-elinympäristöohjelman ja METSO-metsiensuojeluohjelman karttapalvelusta on julkaistu testiversio. Palvelusta on mahdollista antaa käyttäjäpalautetta toukokuun ajan.Karttapalvelussa voi katsella Helmi-elinympäristöohjelman ja Metso-ohjelman kohteita ja niiden ominaisuustietoja. Palvelu on toteutettu ympäristöministeriön ja Suomen ympäristökeskuksen (SYKE) yhteistyönä osana Suomen ekosysteemiobservatorio -hanketta.
Keräämme testivaiheessa käyttäjäpalautetta karttapalvelun aineistojen, ominaisuustietojen ja toiminnallisuuksien laajempaa toteutusta varten. Kartan aineistoissa saattaa tästä syystä olla vielä puutteita tai virheitä. 

Palautteen avulla kehitämme ratkaisuja Helmi-ohjelmassa kunnostettavia kohteita koskevan tiedon jakamiseen ja julkaisemiseen. Palautetta voi antaa toukokuun ajan. Kaikki palaute karttapalvelusta ja aineistosta on tervetullutta!

• Karttapalvelun testiversio löytyy täältä.
• Palautelomake: https://link.webropolsurveys.com/S/8539E9CA2B50D37A

Lisätietoja
Saku Härkönen
erityisasiantuntija
p. 0295250183
[email protected]
 

Helmi-elinympäristöohjelman ja METSO-metsiensuojeluohjelman karttapalvelusta on julkaistu testiversio. Palvelusta on mahdollista antaa käyttäjäpalautetta toukokuun ajan.

Lähde: ym.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory