Helena-Reet: Cashflow + luettelo “tehdyistä töistä” ja “koetusta viihteestä”

Helena-Reet: Cashflow + luettelo “tehdyistä töistä” ja “koetusta viihteestä”

NordenBladet – Huomenta! Millainen ihana luminen päivä! Puutarhan omistajan ei tarvitse käydä kuntosalilla, sillä kuntoilu tulee itse kotiin – talvella lumitöiden muodossa ja kesällä ruohonleikkuuna. Ainoa huoli on se, että lunta on niin paljon, että se voi jo alkaa murtaa kattoja ja on kuormana myös puiden ja pensaiden harteilla. Tilasin Bauhofista teleskooppivarrellisen lumenpoistajan (27 EUR), jolla voi puhdistaa kattoa. Jää nähtäväksi, miten käytännöllinen se on.

Viikonloppuun mahtui sekä työtä että viihdettä.

Työt, jotka tulivat tehdyiksi:
useita tunteja lumitöitä,
 siivousta ja pyykinpesua,
kirjan kirjoittamista – sain valmiiksi lastenkirjan Hänen Ylhäisyytensä Hiiri Ensimmäinen toisen luvun! Jeeee!
maalasin – valmistui samaan lastenkirjaan kahdestoista kuvituskuva (postitan maalauksesta joitakin valokuvia tännekin, ks. alempaa)
kuvasin lisäksi itse valmistettua keramiikkaa Viron kansallismuseon (Eesti Rahva Muuseum, ERM) tulevaa näyttelyä varten (ks. kuvia Elisheva & Shoshanan blogista TÄSTÄ).
Artikkeleita ja käännöksiä NordenBladet + OHMYGOSSIP -sivustoille


Hupia:

Ostimme CashFlow-pelin! Se on vieläkin hauskempi kuin Monopoli! Cashflow on aikuisten seurapeli, joka opettaa oravanpyörästä poistumista. Se opettaa, miten kehittää omaa sijoitusstrategiaa käyttämällä kiinteistöjä, yritystoimintaa, arvopapereita ja jalometalleja. Toisin sanoen se opettaa rahan käyttämistä ja varallisuuden kasvattamista! Pelaajien tehtävänä on vapautua kello 09.00-17.00 työstä ja saavuttaa säännölliset passiiviset tulot. Tulee kerätä omaisuuksia ja vähentää velvollisuuksia ja panna raha työskentelemään puolestasi! Äärettömän kiva peli! Tein kahvia kermavaahdon kera, voileipiä ja ostin tuulihattuja ja sitten pelasimme monta tuntia! Loppuun asti emme päässeetkään, mutta jatkamme peliä joskus.
Vierailu-illallinen (mereantimia ystävien kanssa). Siitä valmistui oma kirjoituksensa. Sen löydätte tästä: Helena-Reet: FOTOBLOGI + RESEPTIT! Juuri sellaiselta näyttää ruokapöytä, kun kaksi huippukokkia kutsuu teidät viettämään perjantai-iltaa!
Kävin vanhempien luona Mõigussa, jossa oli Tartosta vieraisilla myös nuorempi sisareni, joka oli valmistanut maukasta riisisalaattia ja mustikkaleivoksen. Muuten, sisarella on tänään, 8. helmikuuta syntymäpäivä! Paljon onnea! Tänä viikonloppuna on suunnitelmissa mennä Tarttoon (edessä odottaa ERM:ssä käynti ja sisaren synttärit!). Odotan sitä jo mielettömästi!




Alan nyt kirjoittaa lastenkirjan Hänen Ylhäisyytensä Hiiri Ensimmäinen kolmatta lukua. Sitten pesen koneellisen pyykkiä, menen hakemaan lapset koulusta ja sitten edessä ovat taas lumityöt!

Kaunista maanantaita ja puuhakasta viikkoa teille!
Halauksia!

Lue myös minun aiemmat blogipostitukseni (kaikki postitukset voi lukea neljällä kielellä – viroksi, suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi!)


Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory