Mainos:Huumeita ja huumekuskeja Hämeessä

NordenBladet — Riihimäki. Partio tapasi 37-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistai-iltana Sakonkadulla. Mies puhalsi seulonta-alkometriin alle rattijuopumuksen jääneen tuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Hänet käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Henkilöauton kyydissä oli 33-vuotias mies, jonka hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineita. Poliisi tutkii hänen osalta tapausta huumausainerikoksena.
Riihimäki. Hätäkeskus ilmoitti kello 11.13 epävarmasti liikkuneesta henkilöautosta Helsinki-Tampere moottoriteillä. Partio tavoitti kyseisen henkilöauton kauppakeskus Merkosen parkkialueelta. Autoa kuljetti 53-vuotias mies. Hän puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Mies vietiin tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,99 mg/l. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Riihimäki. Partiot olivat suorittamassa huumausaineen katuvalvontaa tiistai-iltana Riihimäen juna-asemalla. Partio tapasi valvonnan yhteydessä 33-vuotiaan naisen, jonka hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä huumausaineen käyttövälineitä ja huumausaineeksi epäiltävää vaaleaa jauhetta. Esille tulleiden seikkojen vuoksi häntä epäillään huumausainerikoksesta.
Riihimäki. Partio sai tiistai-iltana hätäkeskukselta tehtävän liittyen näpistykseen Merkosenkadulla. Vartijat olivat ottaneet kiinni kaksi näpistelijää. 23-vuotias mies oli laittanut aseöljypurkin taskuun liikkeessä ja hän oli poistunut maksamatta tuotetta kassoilla. Miehen hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä kääntöveitsi ja vähäinen määrä huumausaineita.
Poliisi tutkii miehen tekosia näpistyksenä, huumausaineen käyttörikoksena ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona. Tämä oli hänen seitsemäs omaisuusrikos vuoden sisällä.
Miehen mukana oli parikymppinen mies, joka puolestaan näpisti timanttiviilan laittamalla sen takkinsa sisälle ja ohitti kassalinjan maksamatta tuotetta. Hänen epäillään syyllistyneen näpistykseen.
Hämeenlinna. Partio pysäytti keskiviikkona aamuyöllä henkilöauton Kaivokadulla, mitä kuljetti 35-vuotias ajo-oikeudeton mies. Hänellä on kymmenen aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä. Hän ei suostunut huumepikatestiin, joka vuoksi hänet vietiin verikokeeseen asian selvittämiseksi.
Autoon tehtiin paikanetsintä, jonka yhteydessä sieltä löytyi huumausaineita huumausainerikoksen verran.
Tapahtumaa tutkitaan rattijuopumuksena, huumausaineen käyttörikoksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausainerikoksena.
Kärkölä. Hätäkeskus ilmoitti tiistaina kello 17.40 liikenneonnettomuudesta Järveläntiellä. Partio sai tapahtumapaikkatutkinnassa selville, että kahdeksankymppinen mies oli ajanut henkilöautolla Järveläntietä etelän suuntaan. Hän ei ollut havainnut ajosuunnastaan vasemmalta suojatietä lähestynyttä jalankulkijaa. Henkilöauto törmäsi jalankulkijaan, jonka seurauksena jalankulkija, vanhempi mies oli paiskautunut auton tuulilasiin ja siitä edelleen katuun.
Jalankulkija kuljetettiin ensihoidon toimesta sairaalaan. Henkilöauton tuulilasi rikkoontui ja konepellissä oli havaittavissa vaurioita. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Lahti. Parikymppinen mies anasti tiistaina aamupäivällä lukitun Jopo-polkupyörän Lyseon pihasta Lahdenkadulla. Partio tapasi tuntomerkkeihin sopivan parikymppisen miehen kantamassa kyseistä Jopoa Mallaskadulla. Hänet tuotiin poliisilaitokselle ja pyörä palautettiin lähtöpisteeseen. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus varkaudesta.
Lahti. 25-vuotias mies kuljetti henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistai-iltana Sarvikadulla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin melkein nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen kannabikselle. Hänet käytettiin verikokeissa asian varmistamiseksi. Mies on toistaiseksi ajokiellossa.
Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi vähäinen määrä huumausaineita. Poliisi tutkii asiaa rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.
Lahti. Partio tapasi 36-vuotiaan miehen kuljettamassa henkilöautoa ilman ajo-oikeutta puolenyön jälkeen Simolanmutkassa. Hänelle tehty huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin ja kannabiksen osalta. Kuskilla on kaksi aikaisempaa kulkuneuvon kuljettamista oikeudetta vuoden sisällä.
Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory