Mainos:Automurtoja ja ulosajoja Kouvolan alueella

NordenBladet — Perjantai 10.1 – lauantai 11.1. välisenä yönä murtauduttiin Kuusankosken Puistomaalla kolmeen henkilöautoon ja niistä anastettiin erilaista omaisuutta. Tapahtumapaikat Puistokujalla, Puistopolulla ja Hakakujalla. Havaintoja automurtoihin liittyen pyydetään ilmoittamaan poliisille numeroon 050-4479574 tai rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.
Lauantai aamuna 11.1 noin klo. 08 aikaan Kuusankosken Nirvistentiellä henkilöauto törmäsi puhelintolppaan, katkaisi tolpan ja sen jälkeen suistui kulkusuunnassaan vasemmalle puolelle ojaan. Henkilöauton kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja häntä epäillään myös rattijuopumuksesta.
Jaalan Metsäkylässä henkilöauto oli törmännyt puuhun sunnuntaina 12.1 puolen yön jälkeen. Poliisipartion saapuessa paikalle vaurioitunut auto oli tyhjillään. Poliisin koirapartio kuitenkin löysi kuljettajan jonkin matkan päästä törmäyspaikalta. Kuljettaja puhalsi alcometriin rattijuopumuksen lukemat.
Sunnuntai´na 12.1 aamuyöllä 15-vuotias poika pakeni Kouvolan keskustassa ja radan alapuolella poliisipartiota anastetulla henkilöautolla. Auton kyydissä oli kaksi muuta 15-vuotiasta poikaa. Pakenemisen yhteydessä poika törmäsi myös poliisiautoon, joten molempiin ajoneuvon tuli vaurioita. Henkilövahinkoja ei aiheutunut. Partio tavoitti auton Sarkolassa. Alaikäinen kuljettaja puhallutettiin, mutta alkoholilla ei ollut osuutta tässä tapahtumassa. Poliisipartio mittasi pakenevalle ajoneuvolle mm. 40 km/h nopeusrajoitus alueella 130 km/h. Kuljettajaa epäillään myös törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory