Mainos:Päivittäistiedote Etelä-Pohjanmaa 11.1.2020

NordenBladet — Perjantaina iltapäivällä poliisipartiota ajoi vastaan Seinäjoen ja Lapuan välisellä tiellä Hyllykallion alueella vastaantulevan liikenteen kaistaa käyttänyt henkilöauto. Autoa kuljettanut iäkäs kauhavalaismies oli ajautunut Seinäjoen keskustasta lähtiessään nelikaistaisen tien väärälle puolelle, eikä päässyt siirtymään oikealle ajokaistalle, koska ajoratojen välissä oli aita. Useat vastaantulijat olivat joutuneet väistämään törmäystä välttääkseen. Tekoa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen epäillään syyllistyneen myös Helsingissä asuvan kolmikymppisen miehen, joka perjantaina kahdeksan maissa illalla Vaasantiellä Ilmajoella kuljetti henkilöautoa tutkamittauksen mukaan 137 km/h ylittäen roimasti paikalla olleen nopeusrajoituksen 80 km/h. Ajokortti pois ja asia käräjille myöhemmin.
Lapualla poliisipartio pysäytti perjantaina illalla alle kolmikymppisen paikkakuntalaisen miehen, joka ajossa ilmeni huomattava määrä erilaisia puutteita ja rikkeitä. Ajoneuvon rekisteritunnusta oli muutettu teippaamalla, kuljettajan puhalluskoe ylitti rattijuopumuksen rajan, eikä ajo-oikeuskaan ollut voimassa. Tarkastuksessa miehen käyttämästä ajoneuvosta löytyi vähäinen määrä huumausainetta sekä toiselle henkilölle kuuluva asiakirja. Miestä epäillään sekä alkoholin, että myös huumeiden vaikutuksen alaisena ajosta.
Perjantai-iltana poliisi pysäytti Seinäjoen kaupunkialueella henkilöauton, jota kuljetti nelikymppinen seinäjokinen mies. Huumausaineen pikatestin mukaan miehen epäillään ajaneen huumeen vaikutuksen alaisena. Mies oli vuoden sisällä jäänyt 4 kertaa kiinni kortitta ajosta. Auton kyydissä ollut seinäjokinen auton omistava nainen tarjoutui ajamaan auton pois paikalta mutta hänelle suoritettu pikatesti osoitti huumausaineen käyttöä, jonka nainen tunnustikin. Auto jäi paikalle ja naiselle annetun sakon kera pariskunta poistui paikalta odottelemaan ratkaisevaa verikoetulosta.
Kahden aikaan aamuyöllä Seinäjoen keskustassa pysäytetty nelikymppinen nainen testattiin huumausaineen pikatestillä, joka osoitti positiivisen tuloksen. Poliisin entuudestaan tuntemalla naisella ei ollut myöskään ajo-oikeus voimassa.
Seinäjoen keskustan liepeillä sijaitsevassa yksityisasunnossa ilmeni perjantaina aamuyöstä lähisuhdeväkivaltaan luokiteltava miehen ja naisen välinen pahoinpitelytilanne, jonka johdosta mies tuotiin poliisivankilaan asian selvittelyä varten. Uhrin vammat eivät olleet sairaalahoitoa vaativat.
Kurikan Kaistilassa oli perjantain ja lauantain välisenä yönä puhkottu teräaseella kahdesta autosta ja peräkärrystä renkaita. Samassa pihapiirissä on vuodenvaihteen aikana myös ilmennyt, että saunarakennuksen seinää oli yritetty sytyttää ja oli aiheutettu hiiltymisvaurioita. Kyseessä on erittäin vaarallinen teko, koska saunarakennuksessa on myös yöpymistiloja, joita käytetään myös talvella. Poliisi pyytää ilmoittamaan Kaistilan alueella lauantaiyöllä liikkuneista henkilöistä ja ajoneuvoista numeroon 0295 447 325.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory