Mainos:Rattijuopumusten yö Eurassa

NordenBladet ‚ÄĒ Rauman poliisiaseman alueen ep√§iltyj√§ liikennerikoksia
Eura 11.1.2020 klo 00:20 aikaan paikkakuntalaisen mieshenkilön kuljettama auto kiinnitti poliisipartion huomion. Poliisipartio pysäytti epäilyttävästi kulkeneen ajoneuvon ja sen kuljettajaksi osoittautui auton omistaja, joka oli päihtyneen oloinen. Mieshenkilö puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 2,2 o/oo. Mieshenkilö kuljetettiin Rauman poliisiasemalle, missä hän puhalsi tarkkuusalkometrilaitteeseen 0,86 mg/l. Mieshenkilö oli yksinään liikenteessä omistamallaan autolla. Miestä epäillään Törkeästä rattijuopumuksesta ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Eura 11.1.2020 klo 03:40 aikaan paikkakuntalaisen mieshenkilön kuljettama auto kiinnitti poliisipartion huomion. Poliisipartio pysäytti ravintolan edustalta lähteneen henkilöauton ja sen kuljettajaksi osoittautui auton omistaja, joka oli päihtyneen oloinen. Mieshenkilö puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 0,79 mg/l. Mieshenkilö kuljetettiin Porin poliisiasemalle. Mieshenkilö oli niin voimakkaasti päihtynyt, että häneltä oli otettava verikoe, koska tarkkuusalkometri puhallus ei enää onnistunut. Mieshenkilö oli yksinään liikenteessä omistamallaan autolla. Miestä epäillään Törkeästä rattijuopumuksesta ja hänen ajokorttinsa otettiin poliisin haltuun. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Eura 11.1.2020 klo 04:25 aikaan paikkakunnalla asuva mieshenkilö kuljetti henkilöautoa alkoholin vaikutuksen alaisena. Poliisipartio oli pysäyttänyt henkilöauton, jonka kuljettajana ollut mieshenkilö puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,83 o/oo. Mieshenkilöllä ei ollut ajo-oikeutta kuljettaa moottorikäyttöistä ajoneuvoa. Lisäksi miehellä oli voimassa oleva etsintäkuulutus. Mieshenkilö kuljetettiin Rauman poliisiasemalle, missä hänelle suoritettiin tarkkuusalkometripuhalluskoe, minkä tulos oli 0,61 mg/l. Mieshenkilöä epäillään Törkeästä rattijuopumuksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Mieshenkilö on viimeisen vuoden aikana aiemmin syyllistynyt kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta 9 kertaa. Mieshenkilö otettiin kiinni epäiltyihin rikoksiin.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory