Mainos:Kaksi lasta loukkaantui liikenneonnettomuuksissa Oulussa

NordenBladet ‚ÄĒ

11.01.2020 klo 06.01Oulu
Oulun Ylikiimingissä Ouluntien ja Muhostien risteyksen kohdalla tapahtui perjantaina kello 15 aikaan liikenneonnettomuus, jossa pyöräilemässä ollut 11-vuotias lapsi törmäsi bussin kanssa.
Bussi oli kuljettanut koululaisia Oulun suuntaan, kun kevyen liienteen väylää ajanut lapsi oli lähtenyt ylittämään Ouluntietä. Jarrutuksesta huolimatta bussi oli osunut pyöräilevään lapseen. Hän oli kaatunut törmäyksen voimasta tien reunaan, mutta ei ollut onnekseen jäänyt bussin alle.
Törmäyksen jälkeen lapsi oli ollut tajuissaan. Alustavan tiedon mukaan hänellä oli lähinnä ruhjevammoja. Hän oli käyttänyt suojakypärää, joka oli suojannut häntä pahemmilta päävammoilta. Sairaankuljetus vei hänet OYS:aan lääkärin tarkastettavaksi.
Tapahtuma-aikaan oli hämärää, mutta paikalla olleet katuvalot eivät olleet vielä syttyneet.
Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeellä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.
7-vuotias lapsi jäi auton töytäisemäksi Oulussa Kaitoväylällä perjantaina kello 16.10 aikaan.
Autoilija oli ajanut alhaista nopeutta tietä, kun hänen kulkusuunnastaan katsottuna vasemmalta oli juossut lapsi tielle. Auton kuljettaja oli yrittänyt väistää ja jarruttaa, mutta ei ollut kuitenkaan onnistunut siinä kokonaan.
Lapsi oli osunut auton etuoveen ja kaatunut selälleen tielle. Hän oli kuitenkin noussut itse välittömästi ylös. Paikalle hälytettiin sairaankuljetus, joka kuljetti lapsen lääkärin tutkittavaksi. Alustavan tiedon mukaan hän oli loukannut kasvojaan.
Väistöyrityksen seurauksena auto oli osunut tien varressa olevaan lumivalliin. Auton oikea etukulma vaurioitui.
Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena.
Perjantaina kello 19 jälkeen Oulun Pohjantiellä hieman Martinniemen rampista pohjoiseen tapahtui liikenneonnettomuus, jossa oli osallisian henkilöauto ja rekka.
Henkilöauto oli lähtenyt ohittamaan rekkaa paikassa, jossa oli rajoittunut näkyvyys mutkan vuoksi. Ohituksen aikana oli tullut vastaan toinen ajoneuvoyhdistelmä. Ohittava henkilöauto oli törmännyt tämän vastaan tulevan rekan keulaan/kylkeen ja jäänyt romuttuneena tielle.
Autossa yksin ollut mies ei ollut kuitenkaan loukkaantunut, vaikka hänen autonsa vaurioitui pahoin. Liikenne oli poikki onnettomuuden raivaustöiden vuoksi noin tunnin ja liikennettä ohjattiin kiertotielle.
Kaikki osalliset puhalsivat alkometriin nollatuloksen.
Tapahtuneen vuoksi poliisi kirjasi rikosilmoituksen törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.
Perjantai-iltana kello 22.00 aikaan Haukiputaan Takkurannantiellä raskas ajoneuvo vaurioitti sähkölankoja.
Kuorma-autossa oli ollut ajon aikana lava tai lavan katto ylhäällä. Korkealle noussut rakennelma oli osunut ajon aikana kolmessa eri paikassa sähköjohtoihin. Myös sähköpylväitä oli vaurioitunut.
Poliisi tapasi autoilijan jonkin ajan kuluttua tapahtuneesta. Hän oli kertonut, että auton lavarakennelmien kanssa on ollut ongelmia.
Poliisi tutkii asiaa rikosnimikkeellä liikenneturvallisuuden vaarantaminen.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory