Mainos:Elokuussa 2018 Kuopiossa tapahtunut bussiturma siirtyy tänään syyteharkintaan

NordenBladet —

10.01.2020 klo 11.53Itä-Suomi
Poliisi on saanut Kuopion Kolmisopessa 24.8.2018 tapahtuneen suuronnettomuuden esitutkinnan valmiiksi ja asia siirtyy tänään syyteharkintaan. Esitutkinta koskee tapausta, jossa tilausliikenteessä ollut linja-auto suistui Kuopion moottoritien ja Kolmisopen liittymässä junaradalle sillä seurauksella, että linja-autossa olleista neljä henkilöä menehtyi. Onnettomuudessa loukkaantui kaikkiaan 22 henkilöä, joista 17 oli linja-autossa. Ennen junaradalle suistumista linja-auto osui henkilöautoihin, jotka olivat pysähtyneinä risteykseen tai olivat ylittämässä risteystä. Näissä törmäyksissä loukkaantui yhteensä viisi henkilöä. Onnettomuudessa loukkaantuneiden vammat olivat eriasteisia.
Onnettomuudessa loukkaantunutta 51 -syntynyttä pohjois-suomalaista miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, neljästä kuolemantuottamuksesta sekä 12 törkeästä vammantuottamuksesta.
Tapauksen tutkinnanjohtajana toiminut rikoskomisario Pekka Jäntti kertoo, että: “Esitutkinnassa on selvitetty mm. linja-auton kuljettajan ajokunto ja ajoneuvon kunto. Tutkinnan yhteydessä on linja-autoon sekä tapahtumapaikkaan on tehty laaja tekninen tutkinta. Esitutkinnassa on kuultu luonnollisesti asianosaisia sekä useita todistajia ja asiantuntijoita. Nyt koko paketti on poliisin osalta valmis ja materiaali siirtyy tänään syyteharkintaan. Syyteharkinnan tulee tekemään Syyttäjälaitoksen Itä-Suomen syyttäjäalueen kihlakunnansyyttäjä Heikki Ylisirniö”

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory