Torstai-illan tapahtumia

NordenBladet ‚ÄĒ Valkeakoski klo 16:55; poliisi sai useita ilmoituksia henkil√∂autoilijan poikkeavasta ajotavasta. Autolla oli ilmoituksen mukaan ajettu miten sattuu eik√§ se pysynyt kaistallaan. Tuntomerkkej√§ vastaava henkil√∂auto l√∂ytyi Tallinm√§en alueelta p-alueelle pys√§k√∂ityn√§. Kuljettaja oli paikalla. Autoa kuljettanut mies puhalsi alkometriin t√∂rke√§√§n rattijuopusep√§ilyyn ylt√§neet lukemat. H√§net vietiin verikokeisiin.
Tampere Kaukajärvi klo 18:34; Kangasalantiellä poliisi tarkisti autoa kuljettaneen miehen ajokunnon. Kuljettaja oli selkeästi päihtyneen oloinen. Huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Kuljettajan hallusta löytyi huumaavia lääkkeitä, joihin hänellä ei ollut reseptiä. Kuljettaja oli ajokiellossa. Hänellä on vuoden sisällä 17 aikaisempaa ajo-oikeudetta ajoa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.
Poliisipartio pysäytti perjantain puolella klo 00.52 henkilöauton Suluntiellä Jyväskylässä. Autoa ajoi ajo-oikeudeton keski-ikäinen mies yksi matkustaja kyydissään. Kuljettaja puhalsi alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatestin tulos oli positiivinen. Mies vietiin verikokeisiin rattijuopumus- ja huumausaineen käyttörikosepäilyn takia.

Lähde: Poliisi.fierror:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory