Tapahtumia Sisä-Suomesta

NordenBladet — Saarijärvellä partio päätti pysäyttää vastaan tulleen henkilöauton tarkastusta varten kello 17.35. Kuljettajaksi ilmeni ajo-oikeudeton 80-luvulla syntynyt mies. Miehelle suoritettu puhalluskoe ylitti törkeän rattijuopumuksen rajan. Auton kuljettajan viereisellä etuistuimella istui auton haltija joka myönsi olleensa tietoinen ettei kuljettajalla ollut ajokorttia ja hän oli alkoholin vaikutuksen alainen. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Ajoneuvon haltijaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle ja ajo-oikeudettomalle.
Tampereella epäillään 80-luvulla syntyneen miehen syyllistyneen näpistykseen, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen sekä toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitoon. Poliisi sai ilmoituksen klo 19.50 että vartija oli ottanut Hervassa sijaitsevassa kaupassa näpistelijän kiinni. Mies oli ottanut hyllystä kuusi olutta ja kassajonossa oli laittanut yhden oluen taskuunsa. Kiinnioton jälkeen mies oli uhkaillut sanallisesti vartijaa. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi fileerausveitsi.
Hämeenkyrössä 60-luvulla syntyneen miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen ja haitantekoon virkamiehelle. Poliisi sai ilmoituksen mahdollisesta päihtyneestä autoilijasta. Mies tavattiin kotoaan klo 23.20 ja hän puhalsi yli törkeän rattijuopumuksen rajan. Kun miestä alettiin siirtämään poliisiautoon hän alkoi tekemään fyysistä vastarintaa poliiseja kohtaan.
Poliisi sai ilmoituksen klo 00.53 että Lempäälässä murtaudutaan huoltoasemalle. Hetken kuluttua tuli uusi ilmoitus että paikalta poistui kaksi miestä henkilöautolla Pirkkalan suuntaan. Yhtä partiota tuli vastaan Vanhalla Rantatiellä henkilöauto ja partio päätti tarkastaa sen. Henkilöauto lähti kuitenkin pakenemaan kohti Pirkkalaa. Auto ajoi piikkimattoon Vanhalla Rantatiellä. Autosta otettiin kiinni kaksi 80-luvulla syntynyttä miestä. Autosta löytyi huoltamolta anastettua omaisuutta. Pakoyrityksen aikana auton kuljettaja käytti huomattavaa ylinopeutta. Miehiä epäillään varkaudesta ja auton kuljettajaa lisäksi törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Lähde: Poliisi.fi



Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory