Mainos:Kangasalan tapahtumista III

NordenBladet ‚ÄĒ Uusi tiedote on harkittu tarpeelliseksi, koska Kangasalan Tredun yksik√∂ss√§ eilen kiinniottoon johtaneissa tapahtumissa esitutkinta on edistynyt niin, ett√§ rikosnimikkeit√§ on t√§n√§√§n tehtyjen kuulusteluiden j√§lkeen muutettu vastaamaan tapahtumien kulkua. Poliisi tutkii varkautta ja ampuma-aserikosta.
Törkeän henkeen ja terveyteen kohdistuvan rikoksen valmistelusta säädetään Rikoslain 21:6a §:ssä. Kyseisen lainkohdan viimeinen momentti määrittelee ne tapaukset ja toimet, joiden täyttyessä kyseinen lainkohta ei tule sovellettavaksi.
“Jos vaara rikoksen toteuttamisesta on ollut muista kuin satunnaisista syist√§ v√§h√§inen taikka jos henkil√∂ on vapaaehtoisesti luopunut rikoksen valmistelusta, est√§nyt sen jatkumisen tai muuten poistanut oman toimintansa merkityksen rikoksen valmistelussa, 1 momenttia ei kuitenkaan sovelleta.”
Ellei pidätettyä vapauteta, on poliisin on esitettävä häntä vangittavaksi viimeistään 10.1 klo 12.00 menessä edellyttäen, että vangitsemisen yleiset ja erityiset edellytykset täyttyvät.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory