Mainos:Etsintäkuulutettu ajoi poliisia karkuun Lahdessa

NordenBladet ‚ÄĒ H√§meen poliisilla oli teht√§v√§m√§√§r√§llisesti normaali arkivuorokausi. Teht√§vi√§ oli vuorokauden aikana 152, joista y√∂vuoron partiot hoitivat 61 teht√§v√§√§. Alueella j√§i kiinni kolme rattijuoppoa, joista kaksi autoili huumausaineiden vaikutuksen alaisena.
Lahti. Partiota vastaan ajoi puolenpäivän aikoihin varastettu henkilöauto Liipolassa. Poliisipartio kääntyi auton perään, mutta menetti näköyhteyden siihen varsin nopeasti. Partio ajoi oletettuun pakosuuntaan ja se havaitsi kyseisen auton ajettuna ulos tieltä Isomäentiellä. Kuljettaja oli ehtinyt poistua paikalta. Partioiden sinnikkäiden tutkimuksien tuloksena kuljettajan henkilöllisyys saatiin selville. Kuljettaja oli 24-vuotias vankilan etsintäkuuluttama mies.
Partio sai selville miehen olinpaikan ja häntä mentiin tavoittelemaan kyseisestä asunnosta. Valheiden ja vaiheiden jälkeen vankilastakarussa oleva mies löytyi asunnosta sängyn alta.
Poliisi tutkii tapahtunutta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta. Kuljettaja otettiin kiinni kyseisiin rikoksiin ja kuulustelujen jälkeen hänet passitetaan takaisin vankilaan.
Lahti. Hätäkeskus ilmoitti tiistaina kello 15.45 kahden miehen tappelusta kirpputorilla Saimaankadulla. Partio sai tapahtumapaikalla selville, että 36-vuotias mies oli toiminut epäilyttävästi kirpputorilla. Hän oli poistumassa myymälästä mukanaan kirpputorilla myynnissä olevien vaatteiden kanssa. Henkilökunta pysäytti miehen kassoille ja keskusteli hänen kanssaan vaatteiden maksamisesta estäen samalla miestä poistumasta kirpputorilta. Hän luopui vaatteista, jonka jälkeen tilanne meni painiksi. Mies pääsi poistumaan kirpputorilta, mutta poliisipartio sai miehen kiinni kadulta.
Tapahtunutta tutkitaan ryöstön yrityksenä, johon mies otettiin kiinni.
Lahti. 36-vuotias mies tavattiin kuljettamassa henkilöautoa huumausaineiden vaikutuksen alaisena tiistaina iltapäivällä Kerinkalliolla. Huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.
Asiaa tutkitaan rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.
Riihimäki. Partio sai tiistaina puolenpäivän aikoihin tehtävän Kumerankadulle, jossa ilmoituksen mukaan henkilöauton kuljettaja on mahdollisesti päihtynyt. Partio tapasi huoltoaseman pihasta kyseisen auton, jota kuljetti päihtyneen oloinen 27-vuotias mies. Hän puhalsi nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Lisäksi kuljettaja oli ajokiellossa. Hän on syyllistynyt vuoden sisällä kulkuneuvon kuljettamiseen kuudesti.
Autoon tehdyssä paikanetsinnässä löytyi vähäinen määrä huumausaineita.
Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja kahdesta huumausaineen käyttörikoksesta.
Riihimäki. Kolmekymppinen mies tavattiin kuljettamassa henkilöautoa päihtyneenä tiistai-iltana kymmenen aikaan Kirkkopolulla. Hän puhalsi seulonta-alkometriin nollatuloksen, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille. Hän on myös ajokiellossa.
Kuljettaja käytettiin verikokeessa asian varmistamiseksi.
Asiasta kirjattiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.
Riihimäki. Hätäkeskus ilmoitti tiistaina kello 21.30 näpistelijästä Voimalankadun Prismassa. Partiolle selvisi, että 31-vuotias mies oli piilottanut sovituskopissa vaatteidensa alle kaupasta ottamiaan vaatteita. Hän ohitti kassalinjat maksamatta tuotteita, jonka jälkeen vartija otti hänet kiinni. Näpistelijän hallusta löytyi turvallisuustarkastuksen yhteydessä kääntöveitsi, huumaavia lääkkeitä ja töhrimiseen soveltuva tussi.
Tapahtunutta tutkitaan näpistyksenä, toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen hallussapitona, huumausaineen käyttörikoksena ja järjestysrikkomuksena.
Forssa. Partio pysäytti keskiviikkona aamuyöllä henkilöauton Rautatienkadulla, koska auto oli määräaikaiskatsastamaton ja sen kuljettaja teki ajovirheen. Autoa kuljettanut 24-vuotias mies puhalsi seulonta-alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän tuloksen. Hänet vietiin verikokeeseen alkoholipitoisuuden selvittämiseksi.
Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja ajoneuvorikkomuksesta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory