Mainos:Rikosuutisia Pohjois-Savosta 08.01.2020

NordenBladet ‚ÄĒ Poliisi tiedottaa my√∂hemmin lis√§√§ eilen 07.01.2020 Koillis-Savossa tapahtuneesta kuolemaan johtaneesta liikennevahingosta.
Hätäkeskus ilmoitti poliisipartiolle Kuopion Männistössä sijaitsevassa ravintolassa tapahtuneesta vahingonteosta tiistaina 07.01 illalla hieman ennen iltayhdeksää. Tapahtumapaikalle mennyt poliisipartio sai selville, että illan aikana ravintolan WC -tilojen seinään oli piirretty tageja. Tagin piirtäjää ei tavattu, mutta poliisilla on tiedossa rikoksesta epäillyn henkilöllisyys. Asiaa tutkitaan vahingontekona.
Hätäkeskus ilmoitti poliisipartioille tagien maalaamisesta Kuopiossa vanhan Kalevalan koulun seinään tiistai-iltana 07.01 hieman ennen iltayhtätoista. Paikalle mennyt poliisipartio havaitsi, että tagit on maalattu vain hetkeä aiemmin. Poliisipartio sai sivullisilta tuntomerkkejä epäillyistä tekijöistä ja heidän poistumissuunnastaan. Toinen poliisipartio tavoitti kaksi epäiltyä lähistöltä ja löysi turvallisuustarkastuksen yhteydessä epäiltyjen hallusta töhrimiseen soveltuvia esineitä ja aineita. Kaksi vuonna 2001 syntynyttä miestä otettiin kiinni ja toimitettiin Kuopion pääpoliisiasemalle odottamaan asian tutkinnan jatkumista. Asiaa tutkitaan vahingontekona.
Hätäkeskus ilmoitti poliisipartioille tiistai-iltana puoli kahdentoista aikaan Kuopiossa Särkiniemessä käynnissä olevasta epäillystä varkaudesta. Tilanteessa oli Kaivotiellä sijaitsevan liikkeen ulkovarastotilasta lastattu omaisuutta suomen rekisterissä olevan sinisen Volkswagen Passat -merkkisen henkilöauton kyytiin. Henkilöautolla oli ollut liikkeellä neljän miehen seurue, joka oli poistunut autollaan Leväsentietä pitkin etelän suuntaan ennen poliisipartion saapumista tapahtumapaikalle. Poliisi ei tavoittanut etsittyä henkilöautoa tuoreeltaan. Tapauksesta jotain tietäviä pyydetään toimittamaan vihjeensä poliisin vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory