Mainos:Uusia ja vanhoja ajo-oikeudettomia

NordenBladet — Poliisipartio piti puhallusratsiaa Akaan Toijalassa Hämeentiellä maanantaina iltapäivällä. Klo 15.15 aikaan ratsiapaikkaa lähestyi henkilöauto, jonka kuljettaja kääntyi Kotiniementielle ennen tarkastusta. Partio havaitsi henkilöautoilijan ajaneen rivitalojen päätyyn, jonka jälkeen autoa ajanut mies poistui rivakasti kävellen pois. Poliisipartio tavoitti kuljettajan. Hän puhalsi alkometriin törkeään rattijuopumusepäilyyn yltäneet lukemat. 1960-luvulla syntynyt mies toimitettiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.
Poliisipartio pysäytti Jyväskylän Vaajakoskella Asemantiellä marketin pihasta lähteneen henkilöauton klo 17.15. Autossa ei ollut rekisterikilpiä lainkaan ja tarkastuksessa ilmeni, että henkilöauto oli liikennekäytöstä poistettu. Henkilöauton ratissa oli 1990-luvulla syntynyt ajo-oikeudeton nainen. Kiinnijääminen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta oli 14. kerta vuoden sisään.
Poliisipartio mittasi klo 17.56 vt 3:llä Lempäälässä henkilöautoilijalle 156 km/h:n keskinopeuden 100 km/h:n rajoitusalueella. Tampereen suuntaan ajaneella 1990-luvulla syntyneellä mieskuljettajalla oli kaksi matkustajaa kyydissään. Häntä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies määrättiin ajokieltoon ja hänen ajokorttinsa jäi poliisin haltuun.
1960-luvulla syntynyt nainen kuljetti pakettiautoa 9-tiellä Hankasalmella Jyväskylän suunnasta, kun auton vasempaan kylkeen juoksi hirvi. Tapahtuma-aika oli klo 19.05 ja tarkempi paikka Hankasalmen aseman kohdilla n. 300 metriä Jyväskylän suuntaan Multaistentien risteyksestä. Auto kärsi kolarivaurioita. Henkilövahinkoja ei tapahtunut. Hirvi jatkoi matkaansa metsään ja asiasta ilmoitettiin paikalliselle riistayhdyshenkilölle.
Poliisipartio mittasi klo 22.01 Mäntäntiellä Orivedellä vastaantulleelle henkilöautoilijalle 74 km/h:n ajonopeuden 50 km/h:n alueella. Kuljettaja osoittautui ajo-oikeudettomaksi. 1990-luvulla syntyneelle miehelle kiinnijääminen kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta oli 15. kerta vuoden sisään.
Poliisin tietoon tuli tiistain puolella klo 00.28 useampi automurto Tampereen Takahuhdin alueelta. Ajoneuvoissa oli pengottu paikkoja ja anastettu erilaista irtainta omaisuutta. Varkaan matkaan lähti mm. kojelautakamera, taskulamppu, aurinkolasit, navigaattori, työkaluja, nahkahanskat jne. Poliisipartio suoritti rikospaikkatutkinnan ja kirjasi rikosilmoituksen varkaudesta. Rikoksesta epäiltyä henkilöä ei tavattu, mutta tutkinnassa edistyttiin jo yön aikana. Vihjeitä ja havaintoja Takahuhti-Hakametsä-Ristinarkku-alueella liikkuneesta epäillystä voi ilmoittaa numeroon 0800 90022.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory