Mainos:Karkuun tavoittanut ajoi umpiperään Lahdessa

NordenBladet — Hämeen poliisin maanantain vastainen vuorokausi sisälsi 134 tehtävää, joista Päijät-Hämeen osuus oli 60 tehtävää ja Kanta-Hämeen osuus oli 74 tehtävää. Pahoinpitelyrikoksia selviteltiin viiden rikosilmoituksen verran, joista useimmat olivat kotiväkivaltatilanteita. Törkeistä rattijuopumuksista kirjattiin rikosilmoitus kahdesti.
LAHTI
Sunnuntaina iltapäivällä partion huomio kiinnittyi henkilöautoon Ahtialassa. Kun poliisipartio lähti tavoittamaan tätä autoa, sen kuljettaja kiihdytti vauhtia ja yritti lyhyen matkan verran pakoon poliisia, mutta ajautuikin umpiperään ja pakomatka tyssäsi siihen. Tullessaan ulos autosta, sen miespuolinen kuljettaja ilmoitti poliisipartiolle syyllistyneensä rattijuopumukseen ja kortitta ajoon. Puhalluskoe varmisti asian, tuloksen törkeän rattijuopumuksen ylittävät lukemat. Miehen ajokortti tosiaan oli jo poliisin hallussa edellisten tuhmuuksien vuoksi. Mies otettiin kiinni asian selvittämiseksi.
LAHTI
Lahden pohjoisosassa tapahtui sunnuntaina iltapäivällä henkilöauton ulosajo. Autoa kuljettanut naishenkilö selvisi ulosajosta ilmeisesti lievin vammoin. Onnettomuus tapahtui kun naisen kuljettama auto ajautui oikealle kaartuvassa mutkassa yli vastaan tulevan kaistan pellolle. Tapahtumaa selvitettäessä ilmeni, että nainen oli ajokiellossa. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.
LAHTI
Keskustan liepeillä sijaitsevassa ravitsemusliikkeessä riehaannuttiin maanantaina kohta puolenyön jälkeen. Ravintolan työntekijä oli ilmoittanut asiakkaalle, että sulkemisaika on ollut ja hän voisi tilata tälle kyydin taksikeskuksesta. Tästä asiakas ei ollut pitänyt ja oli alkanut riehumaan ja hän oli kieltäytynyt lähtemästä ulos ravintolasta. Tämä miespuolinen asiakas oli myös lyönyt työntekijää sekä yritti potkia tätä. Lopulta työntekijä sai miehen ulos ravintolasta, mutta mies edelleen yritti aktiivisesti sisään paikkaan. Työntekijä sai soitettua hätäkeskukseen poliisin paikalle saamiseksi. Vasta poliisin paikalle tulo lopetti miehen toiminnan ja hänet kuljetettiin poliisin tiloihin rauhoittumaan. Vielä putkaan laittamisen yhteydessä mies yritti tempoilla ja vastustaa toimenpiteitä. Asiasta kirjattiin rikosilmoitus pahoinpitely nimikkeellä.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory