Mainos:Poliisi tutkii Koskelantien lauantai-illan 4.1. tapahtumia murhan yrityksenä – Epäilty on edelleen kateissa

NordenBladet —

05.01.2020 klo 13.28Helsinki
Koskelantien ja Hämeentien risteyksessä tapahtui lauantaina 4. tammikuuta noin kello 18.30 ampumavälikohtaus. Tämänhetkisten tietojen mukaan teosta epäilty mies ampui useita laukauksia kohti viereistä ajoneuvoa. Tapausta tutkitaan murhan yrityksenä.
Tapahtumat saivat alkunsa, kun epäilty nousi ulos omasta autostaan ja ampui kohden toisen miehen ajoneuvoa, joka oli samassa risteyksessä. Laukaukset osuivat autoon, mutta kukaan ei loukkaantunut tilanteessa. Kohdeautossa ei ollut muita henkilöitä asianomistajan lisäksi.
Epäilty poistui välittömästi paikalta autollaan, jonka hän myöhemmin hylkäsi. Poliisi ei ole tavoittanut epäiltyä etsinnöistä huolimatta. Epäillyn henkilöllisyys on poliisin tiedossa.
– Epäilty ja asianomistaja tuntevat toisensa entuudestaan, ja poliisin käsityksen mukaan heillä on ollut aikaisemmin erimielisyyksiä, sanoo päivystävä tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Nikonen.
Ampumavälikohtauksesta ei ole tällä hetkellä muuta kerrottavaa tutkinnallisista syistä. Poliisi jatkaa teknistä ja taktista tutkintaa. Tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan tiistaina 7. tammikuuta.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory