Mainos:Hämeessä poliisilla varsin rauhallinen yövuoro

NordenBladet — Hämeen poliisilaitoksen alueella on lauantain ja sunnuntain välinen yö ollut poliisitoiminnallisesti ollut hyvinkin rauhallinen. Tehtäviä oli Päijät-Hämeen puolella 46 ja Kanta-Hämeessä 44 kappaletta. Tehtävämäärä oli selkeästi vähemmän kuin normaalina viikonloppuyönä.
ORIMATTILA
Lauantaina iltapäivällä kello 16.00 aikaan poliisipartio pysäytti Erkontiellä henkilöauton tarkistaakseen kuljettajan ajokunnon. Autoa kuljettanut 1960-luvulla syntynyt mies puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin verikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Lauantai-iltana kello 19.00 aikaan poliisipartio pysäytti Käkeläntiellä henkilöauton jota kuljetti poliisin entuudestaan tuntema 1990-luvulla syntynyt mies, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Päihtyneen oloinen mies puhalsi nolla tuloksen alkometriin mutta kieltäytyi huumausaineen pikatestistä. Mies käytettiin verikokeessa sen selvittämiseksi, mitä päihdyttäviä aineita tämä on mahdollisesti käyttänyt. Miestä epäillään rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.
HOLLOLA
Lauantai-iltana kello 19.40 aikaan poliisipartio pysäytti Kuntotiellä epävarmasti liikkuneen henkilöauton tarkistaakseen syyn seilaavaan ajoon. Autoa kuljettanut 1960-luvulla syntynyt mies puhalsikin alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Mies käytettiin tarkkuusalkometrikokeessa ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Illalla kello 19.35 aikaan poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen liikenneonnettomuudesta Salpakankaalla Keskustiellä. Onnettomuudessa oli osallisena henkilöauto ja suojatietä pitkin katua ylittänyt jalankulkija. Autoa kuljettanut 1980-luvulla syntynyt mies oli kertonut poliisipartiolle, että ei ollut havainnut tummiin pukeutunutta jalankulkijaa. Jalankulkija toimitettiin tutkimuksiin sairaalaan ja hänen saamistaan vammoista ei ole tarkempaa tietoa. Alkoholilla tai muilla päihteillä ei ole osuutta tapahtumaan.

Lähde: Poliisi.fiMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

error:
Copyright © NordenBladet 2008-2021 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory